Πολιτική

Αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Εσωτερικών: Η Νίκη Κεραμέως παραδίδει στον Θ. Λιβάνιο

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εσωτερικών με τη Νίκη Κεραμέως να παραδίδει τη σκυτάλη στον Θοδωρή Λιβάνιο.

Η κ. Κεραμέως παραδίδοντας την θέση της υπουργού Εσωτερικών, σημείωσε πως «ολοκληρώνεται για εκείνη ένας πολύ γόνιμος κύκλος» με μόνο στόχο «ένα καλύτερο κράτος στην υπηρεσία του πολίτη».

Ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της «σε καίριες θέσεις ευθύνης και για την στήριξή του στις μεταρρυθμίσεις που υλοποιήθηκαν στο ΥΠΕΣ τους τελευταίους μήνες μέσα από πέντε νομοσχέδια».

Αναφέρθηκε, ενδεικτικά, στις τομές που σημειώθηκαν επί ηγεσίας της, μεταξύ των οποίων «η κατάργηση – για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας – των εμποδίων στην ψήφο των αποδήμων Ελλήνων, η θέσπιση της επιστολικής ψήφου και την θέσπιση του ΑΣΕΠ ανωτάτων στελεχών».

Ο νέος υπουργός Εσωτερικών στις δηλώσεις του τόνισε πως «θα δουλέψουμε σκληρά και θα κριθούμε από το αποτέλεσμά μας» με σκοπό μια «καλύτερη και ισχυρότερη αυτοδιοίκηση» στην υπηρεσία των πολιτών.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Νίκη Κεραμέως για τα νέα της καθήκοντα στο υπουργείο Εργασίας, σε ένα – όπως το χαρακτήρισε – απαιτητικό υπουργείο. «Είναι μαθημένη στα δύσκολα» δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button