Δίκη για βιτριόλι: Η απολογία της Έφης – «Τους είχα βάλει gps, είχα εμμονή μαζί τους»

by -3 views


Στην αποκάλυψη ότι είχε τοποθετήσει συσκευή παρακολούθησης gps όχι μόνο στο αυτοκίνητο της Ιωάννας Παλιοσπύρου αλλά και σε αυτό του 40χρονου Νώντα για τον οποίο έφτασε στην αποτρόπαια πράξη της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της συντοπίτισσάς της προχώρησε σήμερα η 36χρονη κατηγορούμενη.

Κατηγορούμενη: Αρχικά πήρα ένα gps. Έψαξα στο Ίντερνετ ότι υπάρχει αυτή συσκευή και ότι υπάρχει ένας συγχρονισμός με μια κάρτα σύνδεσης. Τοποθέτησα το gps στο αυτοκίνητο του 40χρονου και μου έδινε στίγμα. Τον είχα δει και στη Πλάτωνος και στη Μακρυγιάννη και σε άλλες περιοχές. Ήταν δυο τα gps.

Εισαγγελέας:
Και στο αυτοκίνητο της Ιωάννας είχατε τοποθετήσει;
Κατηγορούμενη: Ναι
Εισαγγελέας: Πώς ξέρατε το αμάξι;
Κατηγορουμένη: Μια ημέρα που πήγα να παρακολουθήσω την είδα να βγαίνει. Είναι με μαγνήτη το gps κολλάει κάπου που να έχει σίδερο.
Εισαγγελέας: Δηλαδή κάποια περίοδο παρακολουθούσατε και τους δυο; Βλέπατε και τα στίγματα και των δυο.
Κατηγορουμένη: Όχι και τους δυο παράλληλα. Είτε έβλεπα αυτή ήταν τον Νώντα το ίδιο ήτανε, διπλός κόπος…

Η Έφη Κακαραντζούλα με τρόπο προκλητικό και συνάμα κυνικό απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας είπε: «Ήθελα να πονέσει όπως πόνεσε κι εμένα η ψυχή μου».

Αν και η ίδια χαρακτήρισε «έντιμη» τη στάση της Ιωάννας ως προς τη διαγραφή του Νώντα από το Facebook όταν της το ζήτησε εντούτοις σε άλλο σημείο υποστήριξε οτι η Ιωαννα έφταιξε στο ότι «με περιέπαιζε πίσω από την πλάτη μου, αν και δεν ήταν λόγος αυτός να κάνω αυτή την απερίγραπτη πράξη».

Για την επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *