«Διαβάζω για τους άλλους»: Tο ενδιαφέρον της Πολιτείας με τη βοήθεια του πρωθυπουργικού γραφείου

by -8 views


Δίπλα στο έργο του οργανισμού «Διαβάζω για τους Άλλους» βρέθηκε το πρωθυπουργικό γραφείο και η γενική γραμματεία κοινωνικής αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο οργανισμός.

Πιο συγκεκριμένα, ο οργανισμός παρέλαβε φορητούς υπολογιστές προς διευκόλυνση της εργασίας των εργαζομένων και των εθελοντών στην καθημερινή τους εργασία. Στόχος της δωρεάς αυτής είναι ο οργανισμός να συνεχίσει, αδιάκοπα και ανεμπόδιστα, να φέρει εις πέρας την αποστολή του, η οποία είναι η δημιουργία μιας κοινωνίας ισότιμης πρόσβασης όλων – βλεπόντων και μη – στη γνώση, στη μάθηση και στα βιβλία.

«Ο οργανισμός Διαβάζω για τους Άλλους εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας και στον Γενικό Γραμματέα Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, για την πολύτιμη βοήθεια και άμεση ανταπόκριση τους στις ανάγκες του Διαβάζω για τους Άλλους, ανταπόκριση η οποία μας αφήνει με ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης και τιμής, ενώ ακόμη μας υπενθυμίζει τις αξίες και τη σημασία της κοινωνικής αλληλεγγύης», σημειώνεται στο δελτίο Τύπου του οργανισμού.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *