Πολιτική

Κασσελάκης στην Κ.Ε.: Αρχίζει η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ – «Δώστε πίσω τις έδρες» σε Τσακαλώτο και Πέρκα

Μετά το τέλος των εργασιών και της δεύτερης ημέρας της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής για το σχέδιο πολιτικής απόφασης, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με την ομιλία αυτή έκλεισε το διήμερο μιας ιστορικής Κ.Ε. που φέρνει το κόμμα με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Κασσελάκης:

«Σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Σας καλώ να αναλάβετε την ευθύνη απέναντι στην ιστορία αυτού του ιστορικού κόμματος», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης στη δευτερομιλία του.

Αναφερόμενος στην επιστολή της Ομπρέλας, τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να χαίρεται γιατί δεν μπορούμε να προσβάλλουμε τους ανθρώπους στους οποίους ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σταυρό.

Ο κ. Κασσελάκης υπενθύμισε στους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα τον Κώδικα Δεοντολογίας που έχουν συμφωνήσει, σύμφωνα με τον οποίο οι έδρες ανήκουν στο κόμμα κι όχι στους ίδιους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είπε, επίσης, πως δεν υπάρχει πλέον λόγος εσωκομματικού δημοψηφίσματος από τη στιγμή που οι τέσσερις αποχώρησαν από το κόμμα.

«Τα άτομα που εκφέρουν τέτοιες ύβρεις και συκοφαντίες δεν μπορούν να εκπροσωπούν το κόμμα. Οι πειθαρχικές κυρώσεις επιβάλλονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας», σημείωσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button