Κλειστή η Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών

by -7 viewsΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, 11:03

Κλειστή είναι και σήμερα η Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών, προκαλώντας τον εκνευρισμό χιλιάδων οδηγών, οι οποίοι υποχρεούνται να κάνουν παράκαμψη και να φτάσουν στην προορισμό τους μέσω της παλιάς εθνικής οδού.

Όπως ανέφεραν κάποιοι πολίτες, η τροχαία διοχετεύει τα οχήματα από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς με αποτέλεσμα και να χρησιμοποιούν τον παλιό δρόμο και να αναγκάζονται να πληρώσουν το κόμιστρο για έναν δρόμο που δεν χρησιμοποίησαν.

Ο ΠΑΘΕ έχει κλείσει από τον κόμβο του Ευαγγελισμού μέχρι την Λεπτοκαρυά για εργασίες συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 το βράδυ και θα επαναληφθούν και την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχει ανακοινωθεί ότι, μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων του αποκλειόμενου τμήματος επί του Aυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α) ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα (χ/θ 400+265) και

Β) αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα,

για τα χρονικά διαστήματα:

από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2021 κατά τις ώρες 07:00 – 19:00 και

από 18 έως 21 Οκτωβρίου 2021 κατά τις ώρες 07:00 – 19:00 ή μέχρι το πέρας των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις -2- κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη Εθνική Οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας και Πιερία


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, 11:03

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *