Οικονομία

Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 ο Διαγωνισμός Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου Βιβλιοδομίες

Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 θα πραγματοποιηθούν στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στη  Βάρη Αττικής, αλλά και σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, οι ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ, ένας Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου που προκηρύσσεται από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα για 27η συνεχόμενη χρονιά.

Είναι ένα ταξίδι, μια δραστηριότητα που απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις των παιδιών και τα οδηγεί στη χαρά και την απόλαυση. Τα παιδιά καλούνται να διαβάσουν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς τρία λογοτεχνικά βιβλία, τα οποία εντάσσονται σε μία ενιαία θεματική ενότητα και, κατά τη διαγωνιστική διαδικασία, να επεξεργαστούν θέματα σχετικά με τα βιβλία που διάβασαν.

​Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες των Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού που φοιτούν σε Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου και του Απόδημου Ελληνισμού.

Related Articles

Back to top button