Πολιτική

Οι αποδοκιμασίες για Κασσελάκη και το «καλησπέρα Στέφανε» από Αχτσιόγλου – Τι λένε συνεργάτες

Με εμφάνιση- έκπληξη του Στέφανου Κασσελάκη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/2) η εκδήλωση Τεμπονέρα- Αχτσιόγλου- Χριστοδουλάκη με τίτλο «απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση που ανακοίνωσε στους συνεργάτες του την τελευταία στιγμή, όπως μαθαίνουμε, εμφανίστηκε μόλις έλαβε το λόγο η κυρία Αχτσιόγλου, χαιρετώντας το κοινό, με αρκετούς να τον αποδοκιμάζουν, άλλοι χλιαρά κι άλλοι πιο έντονα.

Κυριάρχησαν, πάντως, εκείνοι που ζήτησαν πολιτισμένη συμπεριφορά, με την κυρία Αχτσιόγλου μάλιστα να τον καλησπερίζει στον ενικό.

Ο κ. Κασσελάκης κάθισε στην πρώτη σειρά, αλλά δεν θέλησε να απευθύνει χαιρετισμό μολονότι του ζητήθηκε από τον δημοσιογράφο- συντονιστή της εκδήλωσης, Δημήτρη Τερζή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν υπάρχει λόγος αφού ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπείται από τον Διονύση Τεμπονέρα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολούθησε και τις τρεις ομιλίες κι αποχώρησε από την εκδήλωση αφού άκουσε και τις απαντήσεις των ομιλητών σε ερωτήσεις του συντονιστή.

Συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν με νόημα στο CNN Greece πως η απάντηση στο ερώτημα της εκδήλωσης «απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης ως το μεγαλύτερο κόμμα της προοδευτικής παράταξης κι ο ηγέτης του αντιστοίχως.

Από την πλευρά τους, στελέχη κοντά στον κ. Τεμπονέρα μας έλεγαν πως ο κ. Κασσελάκης με την παρουσία του έδωσε πολιτική νομιμοποίηση στην εκδήλωση και διέψευσε όλους εκείνους που ισχυρίζονταν πως θα προχωρούσε ακόμα και σε πειθαρχικές κυρώσεις σε βάρος του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας.

Ποιοι έδωσαν το «παρών» από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα από τους περισσότερους βουλευτές και στελέχη της Νέας Αριστεράς και του Δικτύου Εναλλακτικής Κοινωνικής Αριστεράς- της αποκαλούμενης τάσης Τεμπονέρα, όπως οι Αντώνης Κοτσακάς, Χάρης Τσιόκας, Γιάννης Μπουλέκος, Φωτεινή Παντιώρα, Χρήστος Λαμπρίδης- παρευρέθηκαν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και ο Σπύρος Δανέλλης και ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος ωστόσο, βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός κόμματος.

Από το ΠΑΣΟΚ– ΚΙΝΑΛ παρευρέθηκαν η Κατερίνα Μπατζελή, ο Θόδωρος Μαργαρίτης κι ο Γιάννης Σγουρός, ενώ το παρών έδωσε κι ο πρώην υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, αλλά κι αρκετοί εκπρόσωποι παραγωγικών και κοινωνικών φορέων όπως ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button