Αθλητικά

Πέντε ελληνικές κούρσες τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Με πρόγραμμα 5 ελληνικών ιπποδρομίων και 2 από τη Γαλλία θα πραγματοποιηθεί, αυτή τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, η 39η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς στο Markopoulo Park. Η 1η ελληνική ιπποδρομία θα εκκινήσει στις 15:00 ενώ οι δύο κούρσες από το Le Mans στις 13:50.

Ντεμπούτο για τη ΜΟΛΛΥΣ ΠΡΑΪΝΤ (GB) και τον ΡΟΚΙΝΔΕΦΡΗΓΟΥΩΡΛΝΤ (IRE) στο Markopoulo Park

Στη 2η ιπποδρομία 6 ίπποι θα πάρουν θέση στο start των 1.100 μέτρων για να διεκδικήσουν την 1η νίκη της καριέρας τους. Για τη ΜΟΛΛΥΣ ΠΡΑΪΝΤ (GB) και τον ΡΟΚΙΝΔΕΦΡΗΓΟΥΩΡΛΝΤ (IRE) αυτή θα είναι η παρθενική τους εμφάνιση στο Markopoulo Park. Στην 4η ιπποδρομία 7 καθαρόαιμοι θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.400 μέτρων και αναμένεται να χαρίσουν μια δυνατή άφιξη. Μια εντυπωσιακή άφιξη αναμένεται και στην τελευταία ιπποδρομία όπου 7 ίπποι θα διαγωνιστούν για τη νίκη. Η εκκίνηση της ιπποδρομίας θα δοθεί από το start των 1.575 μέτρων.

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις και αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Προσφέρονται ΣΚΟΡ3, ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό για την ιπποδρομιακή συγκέντρωση καθώς προσφέρεται ένα ΣΚΟΡ3 από την 1η έως την 3η ιπποδρομία, ένα ΣΚΟΡ 4 από την 4η έως την 7η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από τη 2η ως την 7η ιπποδρομία.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα

Οι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button