Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Για ποιους λόγους δεν πηγαίνει η Αχτσιόγλου στο Εκτελεστικό Γραφείο

Σε επικοινωνία που είχε μαζί της το CNN Greece, η βουλευτής Δυτικής Αθήνας διευκρινίζει πως δεν θα πάει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που δεν μπορεί να αναβάλει, όχι για πολιτικούς λόγους, και πως έχει ενημερώσει σχετικά.

«Δεν υπάρχει πολιτική διάσταση στην απουσία μου», μας αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προαναγγελία αποχώρησης από Μπαλτά

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου να ανήκει σε ένα τέτοιο κόμμα», ήταν το σχόλιο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Αριστείδη Μπαλτά, στην ΕΡΤ, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπαλτάς: «Θα έλεγα ότι είναι ένα κόμμα υπό κατάρρευση. Ένα κόμμα το οποίο βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης ουσιαστικά. Διότι δεν είναι μόνο αυτοί που φύγανε. Είναι και αυτοί που έχουν μείνει μέχρι στιγμής τουλάχιστον, οι οποίοι κάποιοι, πολλοί από αυτούς δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με αποκλειστική θα έλεγα ευθύνη του κυρίου Κασσελάκη. Και με αυτή την έννοια ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα πρόθυρα μιας κατάρρευσης και μιας μετατροπής του, αν θέλετε σε ένα κόμμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά πλέον».

Η κρίση είναι ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος ενός κόμματος της Αριστεράς και αντίστροφα ένα κόμμα της Αριστεράς δεν μπορεί να έχει πρόεδρο τον κύριο Κασσελάκη.

Για το αν θα αποχωρήσει ή θα παραμείνει, απάντησε ότι: «Έτσι το βλέπω. Υπάρχει μια προοπτική αποχώρησης και πιστεύω πάρα πολλών ανθρώπων είναι υπαρκτή η προοπτική. Τα λένε τα ρεπορτάζ, τα λένε διάφοροι από δω και από κει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button