Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σε «πολεμικό κλίμα» συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία – Αντιδράσεις για το ερωτηματολόγιο

Μέσα σε «πολεμικό κλίμα» που προκάλεσε η κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να τεθούν στα μέλη ερωτήματα που αφορούν την ταυτότητα, το όνομα αλλά και την πολιτική φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ λίγα 24ωρα πριν από το συνέδριο, συνεδριάζει εκτάκτως αυτή την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να πάρει μέρος στις εργασίες μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς πραγματοποιεί επίσκεψη στο Λονδίνο, προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου London School of Economics and Political Science (LSE).

Οι αφίξεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου άρχισαν λίγο πριν τις 12.00.

Χθες το απόγευμα υπήρξε αίτημα από 17 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας προκειμένου να συνεδριάσει άμεσα το καθοδηγητικό όργανο του κόμματος. Προηγήθηκαν έντονες αντιδράσεις με αιχμή το ερωτηματολόγιο μεταξύ άλλων από την Όλγα Γεροβασίλη και τον Χρήστο Σπίρτζη, ενώ και ο Παναγιώτης Ρήγας κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος να πάρει άμεσα πρωτοβουλία για συνεννόηση.

Από την πλευρά του, με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του σημείωσε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη».

«Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία» ανέφερε, προσθέτοντας πως «το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button