Πολιτική

Τέμπη: Συγκροτήθηκε η Εξεταστική Επιτροπή από 31 μέλη – Σε ένα μήνα το πόρισμα

Συγκροτήθηκε η Εξεταστική Επιτροπή για «τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών και όλων των πτυχών που σχετίζονται με αυτό», με με απόφαση του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα. Η ολοκλήρωση των εργασιών της αναμένεται σε ένα μήνα από την συγκρότησή της, οπότε θα παραδώσει και το πόρισμά της.

Η Επιτροπή απαρτίζεται από 31 μέλη και συγκεκριμένα, από 16 βουλευτές της ΝΔ, 5 από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, 3 από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, 2 από το ΚΚΕ, 1 από την Ελληνική Λύση, 1 από την ΚΟ Σπαρτιάτες, 1 από την ΚΟ Νίκη, 1 από την Πλεύση Ελευθερίας και 1 από τους Ανεξάρτητους.

Από την ΝΔ, θα συμμετέχουν οι βουλευτές: Γιάννης Ανδριανός, Κωνσνταντίνος Γκιουλέκας, Κώστας Καραγκούνης, Χρήστος Κέλλας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Φώντας Μπαραλιάκος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα, Φάνης Παπάς, Θάνος Πλεύρης, Ζωή Ράπτη, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Βασίλειος Υψηλάντης και Ιάσων Φωτήλας.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα συμμετέχουν οι βουλευτές: Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Διονύσιος Καλαματιανός, Βασίλειος Κόκκαλης, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Ιωάννης Σαρακιώτης.

Από το ΠΑΣΟΚ, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Παναγιώτης Δουδωνής και ο Απόστολος Πάνας.

Από το ΚΚΕ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος και η Μαρία Κομνηνάκα.

Από την Ελληνική Λύση, ο Παύλος Σαράκης.

Από τους Σπαρτιάτες, ο Πέτρος Δημητριάδης.

Από τη Νίκη, ο Τάσος Οικονομόπουλος.

Από την Πλεύση Ελευθερίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από τους Ανεξάρτητους, η Πέτη Πέρκα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button