Το δελεαστικό δώρο της Renault αποκλειστικά για το νέο CLIO 

by -3 views


Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Έχει αποδειχθεί ότι όταν υπάρχουν δώρα και προσφορές πάντα υπάρχει ανταπόκριση. Θα ήταν άλλωστε κουτό να σου προσφέρουν κάτι και να αδιαφορείς. 

Σήμερα η ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τα αυτοκίνητα της Renault εφαρμόζοντας μια νέα στρατηγική στον τομέα των πωλήσεων ανακοίνωσε τη νέα τιμή για το νέο Clio  αλλά ένα δώρο.

Η αρχική τιμή του γαλλικού best seller θα ξεκινάει από 13.790 ευρώ αλλά το βασικό είναι ότι δίνει δώρο το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης (LPG). 

Σίγουρα το Clio δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει περισσότερες από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία πριν βγάλει από τη γραμμή παραγωγής ένα νέο αυτοκίνητο, φροντίζει να έχει προεξοφλήσει την επιτυχία του.

Το  νέο Renault CLIO 5ης γενιάς, είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην ελληνική αγορά. Έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής  , σύγχρονες τεχνολογίες, καλή οδηγική συμπεριφορά, άνεση και ασφάλεια.

Η ΤΕΟΡΕΝ με τη δελεαστική προσφορά της στο Clio που έχει κερδίσει  5 αστέρια στις δοκιμές ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP, εκτιμά ότι θα αυξήσει σημαντικά το μερίδιο της στις πωλήσεις.

Σήμερα οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι με σύνολα βενζίνης 1.0 SCe 65hp και 1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT, διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG ,1.0 TCe 100 LPG  και υβριδικής τεχνολογίας (Hybrid) 1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode. 

Ας δούμε τώρα ποια είναι η προσφορά της ελληνικής εταιρίας για το Clio 5ης γενιάς. Το σημαντικό είναι ότι πρόκειται για το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης για την έκδοση 1.0 TCe 100 LPG . Η επιλογή είναι η πιο συμφέρουσα στη γκάμα του Renault CLIO. 

Ο υπερσύγχρονος turbo κινητήρας βενζίνης τεχνολογίας Formula1 συνδυάζεται με σύστημα υγραεριοκίνησης που τοποθετείται στη γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις η ισχύς είναι 100 PS  και η μέγιστη ροπή 170 Nm. ( από τις 2.000 σ.α.λ.).

Τόσο στην πόλη όσο και στα ταξίδια οι μετακινήσεις είναι αρκετά οικονομικές. Το LPG  είναι η φθηνότερη λύση. Οι Γάλλοι στα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύουν είναι ότι το Renault CLIO έχει αυτονομία έως 1.185χλμ με ένα και μόνο γέμισμα των δύο δεξαμενών καυσίμου (βενζίνης και υγραερίου). 

Μαζί με την προσφορά του εργοστασιακού LPG υπάρχει και ένα πακέτο προνομίων που περιλαμβάνει: 

•    Έκπτωση Πελάτη

•    Δωρεάν μεταλλικό χρώμα  

•    Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault  

•    Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια

•    Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες 

Εκτός από τις παραπάνω προσφορές ειδικά για την περίοδο αυτή  δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%. 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *