Ελλάδα

Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε ο 4χρονος που αγνοούνταν από το Δεκέμβριο

>

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 4χρονου που αγνοούνταν τους τελευταίους έξι μήνες και για τον οποίο είχε εκδοθεί Amber Alert.  

O 4χρονος εντοπίστηκε φιλοξενούμενος σε δημόσιο χώρο κοινωνικής προστασίας για παιδιά στην Αθήνα.

Η είδηση της εξαφάνισης του παιδιού έγινε γνωστή χθες μετά από την ανακοίνωση που είχε κάνει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το 4χρονο αγόρι αγνοούνταν από τις 15 Δεκεμβρίου του 2022.

Άγνωστη παραμένειο η τύχη της οικογένειάς του με το Χαμόγελο του Παιδιού δηλώνει πως έχει τη δυνατότητα να συνδράμει στην εύρεσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΜΠΟΥΡΕ ΕΥΓΕΝΙΟΥ, 4 ΕΤΩΝ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ AMBER ALERT HELLAS

Για ακόμα μια φορά ξετυλίχθηκε μια σοβαρή υπόθεση που αφορούσε ένα 4χρονο παιδί. Η περιπέτεια του Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιου (ον.), 4 ετών έληξε σήμερα 18/05/2023, καθώς ο ανήλικος βρέθηκε να φιλοξενείται σε δημόσιο χώρο κοινωνικής προστασίας για παιδιά στην Αθήνα.

Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, άνδρας, πιθανόν ρουμανικής καταγωγής παρέδωσε το παιδί στις Αστυνομικές Αρχές. Ακολούθως, κατόπιν εισαγγελικής εντολής το παιδί μεταφέρθηκε σε εφημερεύον Παιδιατρικό Νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκε η εισαγωγή του, προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για προληπτικούς λόγους. Παράλληλα οι Αστυνομικές Αρχές πραγματοποιούσαν έρευνα για την αναζήτηση της οικογένειάς του. Μετά από ένα χρονικό διάστημα παραμονής του παιδιού στο Νοσοκομείο και καθώς συνεχιζόταν η έρευνα για την εύρεση της οικογένειάς του, ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε δημόσιο χώρο κοινωνικής προστασίας παιδιών.

Εθνικές Εκλογές 2023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button