Κόσμος

Χάος στα βρετανικά αεροδρόμια – Έπεσε το σύστημα ελέγχου διαβατηρίων

>

 Χάος προκλήθηκε σε πολλά αεροδρόμια στη Βρετανία καθώς επιβάτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με μεγάλες καθυστερήσεις κατά την προσγείωσή τους.   

Αιτία ήταν ένα ζήτημα που προέκυψε στα αεροδρόμια της χώρας και σχετίζεται με τη λειτουργία των αυτοματοποιημένων θυρών ελέγχου, όπου γίνεται ο έλεγχος των διαβατηρίων, μετά από την άφιξη στη Βρετανία.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν μεγάλες γραμμές αναμονής με εκατοντάδες ανθρώπους στο αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ του Λονδίνου, με εκνευρισμένους επιβάτες να παραπονιούνται για την καθυστέρηση αρκετών ωρών που είχαν περιμένοντας στις γραμμές αναμονής.

Έχουμε ενημερωθεί για ένα ζήτημα με το συνοριακό σύστημα ασφάλειας σε όλη τη χώρα που επηρεάζει τις αφίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου των Εσωτερικών που εποπτεύει τους συνοριακούς ελέγχους.

«Εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό και συνεργαζόμαστε με τους διαχειριστές των αεροδρομίων, αλλά και τις αεροπορικές εταιρίες για να ελαχιστοποιήσουμε την αναστάτωση των ταξιδιωτών» σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων στο Reuters.

Εθνικές Εκλογές 2023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button