Οικονομία

CNN Insights για την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και τη Βιωσιμότητα του Τουρισμού

Mε θέμα Τουρισμός: Ανάπτυξη – Επενδύσεις – Βιωσιμότητα συνεχίζεται ο κύκλος των CNN Insights, που διοργανώνουν το CNN Greece και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 στις 17:30 στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος του ΕΒΕΑ και θα μεταδοθεί μέσω livestreaming στο CNN.gr

Την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει η πρόεδρος του ΕΒΕΑ κυρία Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου ενώ κεντρική ομιλήτρια είναι η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία θα αποστείλει μήνυμα με video.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης o Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης θα συμμετάσχει σε μία σφαιρική συζήτηση για τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού, τις ευκαιρίες και προκλήσεις που προκύπτουν αλλά και το ρόλο του ΕΟΤ στη διεθνή προώθησή του.

Παράλληλα, μια σειρά θεσμικοί παράγοντες, και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και φορέων του τουριστικού κλάδου θα συζητήσουν για το πώς διαμορφώνεται σήμερα η κατάσταση αναφορικά τις προοπτικές, τη βιωσιμότητα, την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού αλλά και το στοίχημα της διεύρυνση της τουριστικής σεζόν.

Αναλυτικά, στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, Μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΑ, Εκδότης ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Μαρίνα Σπυριδάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας της AEGEAN και Αλέξανδρος Θάνος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΣΕΤΕ.

Παράλληλα, παρεμβάσεις στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν οι κ.κ. Γιώργος Διονυσόπουλος, Συνιδρυτής της εταιρείας Endelia και μέλος της Curated Greece, Γιάννης Φώτης, Group General Manager – webhotelier, Γεωργία Δώδου, Marketing & Communication Strategist in 5* Hospitality και Νέλλη Καλαμαρά, Hospitality Journalist.

Η εκδήλωση, όπως και το σύνολο των CNN Insights, θα προβάλλονται σε ζωντανή μετάδοση μέσω της ιστοσελίδας του CNN Greece.

Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει κλειστή εκδήλωση ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των ομιλητών και συμμετεχόντων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button