Ελλάδα

Εκλογές 2023 – Κρήτη: Βρέθηκε ο δικαστικός αντιπρόσωπος που είχε εξαφανιστεί

>

Εντοπίστηκε ο δικαστικός αντιπρόσωπο που είχε εξαφανιστεί από εκλογικό τμήμα στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου Κρήτης, με αποτέλεσμα να εκκρεμεί η διαδικασία σταυροδοσίας σε εκλογικό τμήμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, ο δικαστικός αντιπρόσωπος επικοινώνησε με το Πρωτοδικείο και μεταβαίνει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ο ίδιος, υποστήριξε ότι είχε στείλει τηλεγράφημα ενώ οι υπηρεσίες αναφέρουν ότι δεν το έλαβαν.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr. για τον δικαστικό αντιπρόσωπο που αγνοούνταν είχαν κινητοποιηθεί το Πρωτοδικείο και ο Δήμος Ηρακλείου, ενώ η κ. Μαρία Ραπτάκη από την Περιφέρεια Κρήτης ανέφερε ότι είχαν ενεργοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα για τον εντοπισμό του. Όπως διευκρίνισε η ίδια, ο συγκεκριμένος δικαστικός αντιπρόσωπος εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά του, και ενημέρωνε την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Ωστόσο, ακόμα, δεν υπάρχει αποτέλεσμα από ένα εκλογικό τμήμα στη Βιάννο.

Το τμήμα που, επίσης, εκκρεμεί στο Ηράκλειο είναι το 198ο, στο 13ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, στην οδό Κανάρη 40, στον Κατσαμπά.

Η κ. Μαρία Ραπτάκη, από την Περιφέρεια Κρήτης, ανέφερε στο Cretalive πως όλες οι υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Κρήτης έχουν ενσωματωθεί στο 100%.

Εθνικές Εκλογές 2023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button