Ελλάδα

Γιος Μπελέρη: Ο Ράμα έλεγε ότι δεν θα ανεχθεί να χάσει τις εκλογές – Ράκος ο πατέρας μου

>

Για τον πατέρα του Φρέντι Μπελέρη, τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας και την ψυχολογική του κατάσταση αφού εξακολουθεί να παραμένει κρατούμενος στην Αλβανία, μίλησε σε τηλεοπτική συντέντευξή του ο γιος του.

Αρχικά τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, καθώς μπόρεσε να του μιλήσει τηλεφωνικά μόνο μια φορά την περασμένη Πέμπτη όταν συνελήφθη και να τον δει μόλις για 5 λεπτά χθες Τρίτη.

«Ο πατέρας μου είναι ένα ψυχολογικό ράκος, παρά την δικαίωση που του έδωσε η νίκη στις εκλογές», είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

«Θέλουμε τη βοήθεια της Ελλάδας και της Ευρώπης για να αποτραπούν τα όποια σχέδια της αλβανικής κυβέρνησης να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών μέσα από την άδικη φυλάκιση του πατέρα μου», τόνισε και πρόσθεσε πως «οι δικηγόροι μας διαβεβαιώνουν πως η υπόθεση είναι αστεία και στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του πατέρα μου».

«Ο Ράμα τις τελευταίες 10 ημέρες είχε πάρει επάνω του την αναμέτρηση στη Χειμάρρα και έλεγε ότι δεν θα ανεχθεί να χάσει τις εκλογές, μιλώντας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον πατέρα μου όσο και για το σύνολο της ομογένειας», υπογράμμισε ο γιός του Φρέντι Μπελέρη και κατέληξε λέγοντας ότι «αν οι εκλογές ήταν ελεύθερες η νίκη θα ήταν πολύ μεγαλύτερη», είπε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button