Πολιτική

Η ατάκα Μπακογιάννη στην ομιλία της μητέρας του: «Μάνα Ντόρα έλα με φόρα»

>

Ο Κώστας Μπακογιάννης προφώνησε τη Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας της «Μάνα Ντόρα έλα με φόρα» ουσιαστικά κοπιάροντας την ατάκα της Πόπης Τσαπανίδου πριν από μερικές εβδομάδες στην έναρξη ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα

Στην προεκλογική ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, το απόγευμα της Τετάρτης 17/05, έδωσαν το «παρών» και τα παιδιά της Αλεξία και Κώστας.

Τα παιδιά της μίλησαν με συγκίνηση για τη μητέρα τους και ο καθένας διηγήθηκε μια ιστορία για την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Η Αλεξία τη χαρακτήρισε ατρόμητη, γενναία και αλύγιστη λέγοντας «Δεν κιότεψες μαμά, μπροστά σε καμία μάχη. Για ό,τι πίστεψες πάλεψες με νύχια και με δόντια και ταυτόχρονα, δεν μας άφησες ποτέ από το χέρι»

Ο Κώστας Μπακογιάννης από τη μεριά του δήλωσε: «Όσο ψηλά κι αν έφτασε, το μυαλό της μπορεί να ήταν στις Βρυξέλλες, στην Ουάσινγκτον, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, αλλά η καρδιά της ήταν πάντα εδώ στα Χανιά. Γιατί ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που μας δίδαξε ήταν ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ρίζες, αλλιώς δεν αντέχουν και τους παρασέρνει ο πρώτος άνεμος. Να θυμούνται πάντοτε ποιοι είναι, από που είναι, που πατάνε και τι γυρεύουν».

Τότε ο δήμαρχος Αθηναίων και γιος της τη φώναξε να μιλήσει λέγοντας: «Μάνα Ντόρα έλα με φόρα»

Η Ντόρα Μπακογιάννη συγκινημένη από τα όσα άκουσε ξεκίνησε την ομιλία της μιλώντας για τα παιδιά της: «Στα τόσα χρόνια, ποτέ δεν με έχουν προλογίσει τα παιδιά μου οπότε πρέπει να σας πω ότι μου ‘χει κοπεί και λίγο η ανάσα, γιατί, κακά τα ψέματα, είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω»

Εθνικές Εκλογές 2023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button