Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Τα επτά πρόσωπα του think tank Παιδείας – Κασσελάκης: Οι άριστοι της κοινωνίας δίπλα μου

Τo think tank Παιδείας παρουσιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που ανάρτησε στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πρώτο που γίνεται γνωστό όπως είχε προαναγγείλει το CNN Greece.

«Σας έχω μιλήσει για τα think tank που φτιάχνουμε, με ανθρώπους που προέρχονται όχι από το στενό κομματικό πλαίσιο αλλά από εσάς, από την κοινωνία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

«Οι άριστοι της κοινωνίας θα βρίσκονται δίπλα μου, για να φτιάξουμε ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα δημόσιας παιδείας. Γιατί η πραγματική παιδεία είναι αυτό που δεν θέλει το σύστημα Μητσοτάκη. Γιατί η πραγματική παιδεία δίνει τα εφόδια σε μία κοινωνία να αντισταθεί στην προπαγάνδα, να ρωτήσει, να μάθει, να διεκδικήσει μία καλύτερη ζωή», τονίζει ο κ. Κασσελάκης.

Τα επτά πρόσωπα του think tank Παιδείας:

  • Βασίλης Τσελφές: Ομότιμος καθηγητής στο ΤΕΑΠΗ του ΕΚΠΑ. Με εξειδίκευση στη Φυσική και πάνω από 200 δημοσιεύσεις.
  • Λουκία Μπεζέ: Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχολόγος, με Διδακτορικό στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Paris XIII και πλούσιο ακαδημαϊκό έργο.
  • Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης: Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, με μεταδιδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Michigan και πλούσια ακαδημαϊκή εμπειρία.
  • Ιωάννης Τουλής: Καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, εξειδικεύεται σε θέματα ακαδημαϊκής ανάπτυξης και διαχείρισης.
  • Δημήτριος Τορτοπίδης: Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα οδοντιατρικής του ΑΠΘ, με Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Και με πάνω από 100 ομιλίες και ελεύθερες ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια.
  • Γεώργιος Μπαγάκης: Ομότιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης.
  • Δανάη Βουκελάτου: Υποψήφια Διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ, Ερευνητική Βοηθός στο Πανεπιστήμιο του Όσλο, με μεταπτυχιακό στην Έρευνα και την Ψυχολογία της Εκπαίδευσης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button