Αθλητικά

Κύπελλο Ήρας τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

>

Τρία ΣΚΟΡ και ώρα εκκίνησης στις 16:00

Μάχη γένους θηλυκού αναμένεται στο Κύπελλο Ήρας τη Δευτέρα στο Markopoulo Park. Το πρόγραμμα της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης περιλαμβάνει συνολικά πέντε ελληνικές ιπποδρομίες που θα εκκινήσουν στις 16:00 και δύο κούρσες από τη Ν.Αφρική με ώρα έναρξης στις 15:15.

Δέκα ίπποι θα αγωνιστούν στην 3η ελληνική ιπποδρομία

Στην 3η ελληνική ιπποδρομία 10 ίπποι θα παλέψουν για τη νίκη στην κούρσα που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.200 μέτρων.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η 4η ιπποδρομία, το Κύπελλο Ήρας, με τη συμμετοχή 7 κορυφαίων φοράδων. Στο start των 1.400 μέτρων θα πάρουν θέση οι: ΜΠΡΑΪΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ (USA), ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ (GB), ΟΛ ΓΚΟΟΥ (GB), ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ (GR), ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ (GER), ΝΤΙΣΠΙΟΥΤΕΝΤ (GB) και η ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ (IRE).

Η συγκέντρωση ολοκληρώνεται με μια δυνατή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.575 μέτρων και με τη συμμετοχή 7 ίππων.

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις αναμένονται τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Προσφέρονται ΣΚΟΡ 3, ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό για την ιπποδρομιακή συγκέντρωση καθώς προσφέρονται ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως την 3η , ένα ΣΚΟΡ 4 από την 4η έως 7η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 2η ως την 7η ιπποδρομία.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Οι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button