Πολιτική

Μητσοτάκης: Αυτή θα είναι η επόμενη κυβέρνηση – Τι είπε για νέο ντιμπέιτ με Τσίπρα

>

Στα χαρακτηριστικά που θα έχει η νέα κυβέρνηση και τις διαφοροποιήσεις από την προηγούμενη εφόσον λάβει την εντολή στις προσεχείς εκλογές, αλλά και στο ενδεχόμενο διεξαγωγής ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στον Alpha.

Ο κ. Μητσοτάκης, είπε ότι θα κυβερνήσει με τους καλύτερους δυνατούς και τις καλύτερες δυνατές σε ότι αφορά το επόμενο κυβερνητικό σχήμα.

«Η επόμενη κυβέρνηση θα έχει περισσότερες γυναίκες. Θα υπάρξει σημαντικότατο ροτέϊσιον. Μπορεί να το εκλάβει κανείς όπως θέλει. Η πιθανότητα συνέχισης σε ένα υπουργείο είναι περιορισμένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να αναλάβει ένα άλλο υπουργείο», πρόσθεσε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αξιοποιηθούν και πρόσωπα που δεν ήταν στην κυβέρνηση.

«Εγώ δεν έκανα δομικό ανασχηματισμό στη διάρκεια της τετραετίας. Έκανα αλλαγές πιο σημειακές. Αυτή τη φορά, προφανώς, θα μιλάμε για μία άλλη κυβέρνηση από αυτή την οποία είχαμε την προηγούμενη τετραετία, εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός», ανέφερε.

Για τα στελέχη της ΝΔ είπε ότι θα αξιολογηθούν αυστηρά για τη δουλειά τους στις εκλογές και ότι πιο πολύ θα μετρήσει τι έκαναν σε αυτές τις εκλογές.

«Πολλοί που ήδη έχουν εκλεγεί βουλευτές πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρχει ένας πολύ αυστηρός μηχανισμός παρακολούθησης της πολιτικής τους δραστηριότητας στη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου», τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει αστειευόμενος ότι έχει «πολύ καλές επαφές με τους ράφτες όλης της Αθήνας για να ξέρω ποιοι ράβουν κοστούμια».

Το ντιμπέιτ με τον Τσίπρα

Σχετικά με τη διεξαγωγή ντιμπέϊτ μεταξύ του ίδιου και του Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι δεν έχει λόγο να γίνει διότι δεν υπάρχει ζήτημα για το ποιος θα είναι πρώτος.

«’Αρα νομίζω ότι σε αυτό το ερώτημα απάντησε η ίδια η ζωή, απάντησε η κάλπη μάλλον», δήλωσε.

Εθνικές Εκλογές 2023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button