Πολιτική

Μητσοτάκης στο Tik Tok: Η γνωριμία με τον Πίνατ και τα μηνύματα για τα ζώα συντροφιάς

>

Την γνωριμία του με τον «Πίνατ» θυμήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποκάλυψε σε βίντεό του στο TikTok από την επίσκεψή του στο «Takis Shelter».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην Κρήτη και μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το «Takis Shelter», το καταφύγιο που έχει δημιουργήσει ο Τάκης Προεστάκης στην Ιεράπετρα.

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, υπογράμμισε την σημαντική πρωτοβουλία που πήρε η δική του κυβέρνηση για τα ζώα συντροφιάς.

«Σήμερα επισκέφθηκα τον φίλο μου τον Τάκη, πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερα οργανωμένο καταφύγιο ζώων στην Ελλάδα», λέει αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει «Θυμήθηκα και την επίσκεψη στην φιλοζωική στην Ηλιούπολη, όταν γνώρισα τον Πίνατ. Όταν με διάλεξε ο Πίνατ. Έχει γίνει Star, αλλά μέσα από το σταριλίκι μας επιτρέπει να αναδείξουμε και πτυχές της πολιτικής μας που αφορούν την ευζωία των ζώων».

«Έχουμε μετατρέψει και την κακοποίηση των ζώων σε κακούργημα, πέραν του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος πια, του υποχρεωτικού ελέγχου DNA για τα ζώα έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε ένα αδέσποτο ζώο από πού προήλθε. Είναι μια καινοτόμος πολιτική την οποία δεν την έχει εφαρμόσει κανένα άλλο κράτος, είμαστε στην πρώτη γραμμή», λέει επίσης στο βίντεο το οποίο κλείνει με το μήνυμα «Ο Πίνατ εγκρίνει!».

Το βίντεο που ανέβασε ο πρωθυπουργός στο Tik Tok:

Εθνικές Εκλογές 2023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button