Ελλάδα

Νέα βίντεο από τη συμμορία που είχε ορμητήριο την φοιτητική Εστία Ζωγράφου

>

Νέα βίντεο από τη συμμορία των ανηλίκων που είχαν κάνει κατάληψη σε δωμάτια της παλιάς φοιτητικής εστίας Ζωγράφου και είχαν μετατρέψει το χώρο σε ορμητήριο για τις κλοπές και τη διακίνηση ναρκωτικών φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece. 

Σε ένα από αυτά τα βίντεο μάλιστα η συμμορία μόλις έχει κλέψει πορτοφόλια ανυποψίαστων πολιτών και τα επιδεικνύουν με υπερηφάνεια, ενώ σε ένα άλλο βίντεο, νεαρός που έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τραβά βίντεο μέσα από το κτήριο της παλιάς φοιτητικής εστίας στην Πολυτεχνειούπολη, ως ένδειξη ισχυρής επιβολής στις υπόλοιπες συμμορίες της περιοχής του Ζωγράφου.

Επίσης σε ένα τρίτο βίντεο φαίνεται η ποσότητα των ναρκωτικών που εντόπισαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, καθώς οι ανήλικοι χρησιμοποιούσαν την παλιά φοιτητική εστία και τα δωμάτια στα οποία είχαν κατάληψη, ως «καβάτζα» για να κρύβουν ποσότητες ναρκωτικών, επειδή υπέθεταν ότι η αστυνομία δεν θα έμπαινε ποτέ ξανά στο συγκεκριμένο κτήριο και ότι η τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν πριν από ένα χρόνο στη μεγάλη επιχείρηση με τις απανωτές συλλήψεις κακοποιών.

Μάλιστα στα κινητά τους τηλέφωνα είχαν αποθηκεύσει φωτογραφίες από την επιχείρηση εκείνη, καθώς επίσης και φωτογραφίες του κακοποιού ο οποίος επιτέθηκε για να σκοτώσει αστυνομικό τη στιγμή που εκείνη τον κυνηγούσε για να τον συλλάβει κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Δεν αποκλείεται αυτές τις φωτογραφίες να τις κρατούσαν στα κινητά τους για αν πείθουν δήθεν αγοραστές αλλά και άλλα μέλη της συμμορίας ότι τώρα ήταν ασφαλείς και ότι κανείς δεν θα τους εντόπιζε στο συγκεκριμένο χώρο.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button