Πολιτική

Ορκίστηκαν οι νέοι βουλευτές – Μεγάλη ανανέωση προσώπων στο Κοινοβούλιο

>

Από τους 300 βουλευτές, 104 εκλέγονται για πρώτη φορά και 13 δεν ήταν Βουλευτές κατά την προηγούμενη Περίοδο, αλλά έχουν διατελέσει παλαιότερα βουλευτές.

Στα έδρανα αξιωματούχων βρέθηκαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν θέση να καθίσουν. Αρχικά είχε σχεδιαστεί να καθίσουν στα έδρανα που μέχρι πρότινος είχε το ΜεΡΑ25. Τα συγκεκριμένα έδρανα όμως «καταλήφθηκαν» από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν σε βορειότερα έδρανα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στην αίθουσα δέκα λεπτά πριν τις 18.00 και χαιρέτησε όλους τους βουλευτές της ΝΔ. Εκείνη την ώρα μπήκε και ο Κυριάκος Βελόπουλος αλλά δεν μπορούσε να περάσει από τον διάδρομο. Απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη είπε «πρόεδρε να τους κρατήσεις όλους αλλά να περάσουμε και εμείς;».

Η διαδικασία

Η σύγκληση της πανηγυρικής εναρκτήριας συνεδρίασης της νέας Βουλής των Ελλήνων ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα, με Προεδρεύοντα τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Νικήτα Κακλαμάνη, συνεπικουρούμενο από τους τέσσερις προσωρινούς Γραμματείς που είναι οι νεότεροι στην ηλικία βουλευτές ανά κόμμα.

Αρχικά ο κ. Κακλαμάνης ανάγνωσε την Ημερήσια Διάταξη, κατέθεσε στα Πρακτικά τα ονόματα των 300 που εκλέχθηκαν βουλευτές και γνωστοποίησε στο Σώμα τις επιστολές που έχουν αποστείλει στο Προεδρείο οι πολιτικοί αρχηγοί για το ποια από τις τρεις βουλευτικές έδρες στις οποίες εκλέχθηκαν, επέλεξαν να κρατήσουν.

Ευθείς αμέσως, ο κ. Κακλαμάνης κάλεσε τον προσωρινό Α’ Γραμματέα της Βουλής να συνοδεύσει στην Αίθουσα της Ολομέλεια τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου για να τελέσουν τον καθιερωμένο αγιασμό.

Στη συνέχεια ο κ. Κακλαμάνης κάλεσε τους βουλευτές που επιθυμούν να εγερθούν και παρουσία του Αρχιεπισκόπου και της Αρχιερατικής ακολουθίας του, να δώσουν τον προβλεπόμενο από το άρθρο 59 του Συντάγματος όρκο που είναι ο ακόλουθος:

«Ορκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

Ο Αρχιεπίσκοπος ολοκλήρωσε την τελετή, υπογράφοντας το σχετικό Πρακτικό και ο προσωρινός Α’ Γραμματέας της Βουλής κλήθηκε από τον Προεδρεύοντα να αποπέμψει της Αιθούσης τους Αρχιερείς. Στη συνέχεια, ο κ. Κακλαμάνης κάλεσε τους μουσουλμάνους βουλευτές να ορκιστούν στο Κοράνι, ενώ μετά εγέρθηκαν οι βουλευτές που θέλησαν να δώσουν πολιτικό όρκο.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής έκλεισε την πανηγυρική συνεδρίαση, καλώντας το Σώμα να εξουσιοδοτήσει το Προεδρείο για την επικύρωση των Πρακτικών, ζητώντας τους αύριο, Δευτέρα και ώρα 10.30 π.μ., σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη να προσέλθουν για την εκλογή του Προέδρου της Βουλής.

Οι βουλευτές, πριν αποχωρήσουν οδηγήθηκαν σε αίθουσα του Κοινοβουλίου προκειμένου να υπογράψουν το πρωτόκολλο ορκωμοσίας τους και να παραλάβουν τα σχετικά έγγραφα ολοκληρώνοντας τη διαδικασία ορκωμοσίας τους.

Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

Κατά την προσέλευση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο κτήριο για την πανηγυρική συνεδρίαση της ορκωμοσίας των Βουλευτών, την υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και την οδήγησε αρχικά στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής μέχρι την έναρξη της συνεδρίασης. Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και την αρχιερατική ακολουθία του, αντίστοιχα υποδέχτηκε στο κτήριο ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε την ορκωμοσία των «300» της Βουλής από την πρώτη σειρά των θέσεων των αξιωματούχων της Ολομέλειας. Δίπλα της και στις υπόλοιπες θέσεις κάθισαν όσοι πρώην Πρωθυπουργοί, πρώην Πρόεδροι της Βουλής των Ελλήνων, ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί και αξιωματούχοι του Κράτους θέλησαν να παραβρεθούν. Σε μια πρόσθετη σειρά καθισμάτων, κάτω από τα έδρανα των αξιωματούχων, κάθισαν οι εκπρόσωποι ξένων Εκκλησιών και δογμάτων.

Από τα υπουργικά έδρανα, παρακολούθησαν την ορκωμοσία της Βουλής ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς και τα μέλη της υπηρεσιακής Κυβέρνησης. Στην πανηγυρική συνεδρίαση της ορκωμοσίας των βουλευτών είχαν κληθεί να παραστούν πολλοί πρέσβεις και διπλωματικές αντιπροσωπείες ξένων κρατών που παρακολούθησαν την ορκωμοσία των βουλευτών από τα διπλωματικά θεωρεία.

Εκλογή Προέδρου της Βουλής

Τη Δευτέρα, στις 10.30 το πρωί, η Βουλή θα συνέλθει για την «Εκλογή Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων». Στη συνεδρίαση θα προεδρεύσει ο προσωρινός Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Αρχικά, θα ανακοινώσει τις επιστολές των προέδρων των κοινοβουλευτικών ομάδων σχετικά με τα πρόσωπα που προτείνουν για νέο Πρόεδρο της Βουλής καθώς υποβολή υποψηφιότητας από υποψήφιο, δεν είναι παραδεκτή.

Ο αρχηγός της ΝΔ και πρόεδρος του πρώτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του στη Βουλή, έχει γνωστοποιήσει ότι προτείνει για τη θέση τον νυν Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Ο νέος Πρόεδρος της Βουλής θα εκλεγεί με ονομαστική ψηφοφορία και απαιτείται να λάβει την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών. Αν δεν συγκεντρωθούν οι 151 θετικές ψήφοι, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται και εκλέγεται με σχετική πλειοψηφία.

Ο κ. Κακλαμάνης θα αναγγείλει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και θα καλέσει τον ελεγχθέντα Πρόεδρο της Bουλής να καταλάβει την έδρα.

Στη συνέχεια της Δευτέρας και μετά από μια μικρή χρονική διακοπή, η Ολομέλεια θα συνέλθει εκ νέου σε συνεδρίαση προκειμένου να πραγματοποιηθεί με ονομαστική ψηφοφορία η εκλογή των Αντιπροέδρων, των Γραμματέων και Κοσμητόρων της Βουλής.

Οι τρεις πρώτοι Αντιπρόεδροι της Βουλής θα εκλεγούν από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ενώ ο τρίτος, τέταρτος και πέμπτος Αντιπρόεδρος θα εκλεγούν αντίστοιχα από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, ώστε να υπάρχει αναλογική εκπροσώπηση στο Προεδρείο.

Για τις θέσεις των τριών πρώτων Αντιπροέδρων της Βουλής, η ΝΔ θα προτείνει τους βουλευτές Νικήτα Κακλαμάνη, Χαράλαμπο Αθανασίου και Αθανάσιο Μπούρα, που ήταν Αντιπρόεδροι και στην προηγούμενη Βουλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ την βουλευτή Μερόπη Τζούφη. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πάλι τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, όπως και το ΚΚΕ τον βουλευτή Γιώργο Λαμπρούλη. Η Ελληνική Λύση θα προτείνει για τη θέση του Αντιπροέδρου που δικαιούται τον Κωνσταντίνο Χήτα.

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογής του Προεδρείου της Βουλής, ο νέος Πρόεδρος της Βουλής θα περαιώσει τη συνεδρίαση. Μία λήξη της συνεδρίασης, που ταυτόχρονα σημαίνει και την ολοκλήρωση της θητείας της πρώτης και μόνης Συνόδου της ΙΘ’ Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Περιόδου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ακολούθως θα εκδώσει το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής, θα προκηρύξει τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 και θα ορίσει την ημέρα ορκωμοσίας της Κ’ Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Το Προεδρικό Διάταγμα θα το συνυπογράφουν ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς και τα μέλη του υπηρεσιακού Υπουργικού Συμβουλίου. Το ΠΔ θα αποσταλεί στη Βουλή των Ελλήνων προκειμένου να το θυροκολλήσει ο Φρούραρχος της Βουλής.

Βουλή δύο ημερών για δεύτερη φορά

Βουλή των Ελλήνων με θητεία «δύο» ημερών, είναι η δεύτερη φορά που έχουμε στα μεταπολιτευτικά χρονικά. Η προηγούμενη φορά ήταν η Βουλή του Μαΐου του 2012, της ΙΔ’ Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Περιόδου, καθώς και τότε από τις εκλογές που είχαν προηγηθεί, δεν είχε προκύψει η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.

Οι 300 βουλευτές που ορκίστηκαν

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Λάμπρου – Ηλείας
ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του Στυλιανού – Επικρατείας
ΑΓΑΤΣΑ ΑΡΙΑΔΝΗ (ΑΡΙΑ) του Αριστείδη – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Χριστόφα – Λέσβου
ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Δημητρίου – Ζακύνθου
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Μιχαήλ – Αχαΐας
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Ιωάννη – Β’ Θεσσαλονίκης
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σωτηρίου
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Βασιλείου – Καστοριάς
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου – Ηρακλείου
ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ του Ζήσιμου – Ηλείας
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Ιωάννη – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρυσοστόμου – Β’ Θεσσαλονίκης
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του Νικολάου – Πέλλας
ΒΕΝΙΕΡΗΣ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωσήφ – Α’ Θεσσαλονίκης
ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Φωτίου – Ημαθίας
ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου – Αρκαδίας
ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αντωνίου – Α’ Πειραιώς
ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδώρου – Α’ Ανατολικής Αττικής
ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ (ΣΕΒΗ) του Αναστασίου – Χανίων
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ) του Χρήστου – Α’ Ανατολικής Αττικής
ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ του Ιωάννη – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δρακούλη – Β’ Πειραιώς
ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ) του Βασιλείου – Κυκλάδων
ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του Δημητρίου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παύλου – Κιλκίς
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ του Αθανασίου – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου – Γρεβενών
ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου – Θεσπρωτίας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αγγελή – Χαλκιδικής
ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΙΩΑΝΝΑ του Νικολάου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Σωτηρίου – Κέρκυρας
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Πέτρου – Α’ Θεσσαλονίκης
ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ του Μιχαήλ – Α’ Θεσσαλονίκης
ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη – Λακωνίας
ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνος – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αλεξάνδρου – Έβρου
ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του Σταύρου – Κορινθίας
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ταξιάρχη – Α’ Θεσσαλονίκης
ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ του Ηλία – Α’ Ανατολικής Αττικής
ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου – Ευβοίας
ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του Δημητρίου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αθανασίου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) του Ιωάννη – Δωδεκανήσου
ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη – Λευκάδας
ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του Μιχαήλ – Α’ Αθηνών
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αθανασίου – Α’ Θεσσαλονίκης
ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου – Λάρισας
ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ του Σπυρίδωνος-Διονυσίου – Κεφαλληνίας
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ) του Ανδρέα – Αιτωλοακαρνανίας
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ του Αρκαδίου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αχιλλέα – Σερρών
ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου – Β’ Θεσσαλονίκης
ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου – Α’ Ανατολικής Αττικής
ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη – Αχαΐας
ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη – Α’ Πειραιώς
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) του Βασιλείου – Ευβοίας
ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημητρίου – Έβρου
ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αχιλλέα – Λάρισας
ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ του Κωνσταντίνου – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ του Ιωάννη – Α’ Αθηνών
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αχιλλέα – Ρεθύμνης
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου – Ηρακλείου
ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παναγιώτη – Α’ Αθηνών
ΚΟΛΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του Σταματίου – Α’ Ανατολικής Αττικής
ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) του Νικία – Δωδεκανήσου
ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σωτηρίου – Α’ Θεσσαλονίκης
ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Ευριπίδη – Πιερίας
ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνος – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ του Δημοσθένη – Λακωνίας
ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Νικολάου – Βοιωτίας
ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη-Παναγιώτη – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Τριανταφύλλου – Δράμας
ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου – Πρέβεζας
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Κωνσταντίνου – Κοζάνης
ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου – Β’ Δυτικής Αττικής
ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου – Καρδίτσας
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ του Βασιλείου – Καβάλας
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου – Μεσσηνίας
ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη – Β’ Πειραιώς
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΙΧΑΗΛ (ΓΙΑΝΝΗΣ) του Πέτρου – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΛΥΤΡΙΒΗ ΙΩΑΝΝΑ του Δημητρίου – Επικρατείας
ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ (ΖΕΤΤΑ) του Μιχαήλ – Μαγνησίας
ΜΑΝΗ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγγέλου – Πιερίας
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου – Β’ Πειραιώς
ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΟΤΗΣ) του Αντωνίου – Χίου
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Κωνσταντίνου – Α’ Θεσσαλονίκης
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ-ΜΑΡΙΑ του Αριστείδη – Α’ Πειραιώς
ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Μιχαήλ – Κυκλάδων
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) του Κωνσταντίνου – Χανίων
ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ (ΦΩΝΤΑΣ) του Ελευθερίου – Πιερίας
ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Στέργιου – Ημαθίας
ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου – Φωκίδας
ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου – Μαγνησίας
ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου – Β’ Δυτικής Αττικής
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Θεοδώρου – Ηλείας
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου – Α’ Ανατολικής Αττικής
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΪΣ (ΤΖΙΝΑ) του Γεωργίου – Ευρυτανίας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη – Καβάλας
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δαμιανού – Αιτωλοακαρνανίας
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ) του Χρήστου – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΠΑΠΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ) του Αστερίου – Β’ Θεσσαλονίκης
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γεωργίου – Φλώρινας
ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου – Δωδεκανήσου
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αδάμ – Καβάλας
ΠΕΤΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του Λεωνίδα – Α’ Ανατολικής Αττικής
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Στεφάνου – Α’ Αθηνών
ΠΙΠΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Ανδρέα – Α’ Αθηνών
ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ιωσήφ – Λασιθίου
ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) του Κωνσταντίνου – Α’ Αθηνών
ΠΟΛΥΖΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αθανασίου – Επικρατείας
ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου – Α’ Θεσσαλονίκης
ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ του Γεωργίου – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Βασιλείου – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ του Γεωργίου – Αιτωλοακαρνανίας
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Κωνσταντίνου – Μεσσηνίας
ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του Γεωργίου – Ηρακλείου
ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ) του Γεωργίου – Α’ Θεσσαλονίκης
ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θεοδώρου – Τρικάλων
ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Στεφάνου – Επικρατείας
ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ του Νικολάου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου – Επικρατείας
ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΔΙΟΝΥΣΗΣ) του Ευαγγέλου – Πέλλας
ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου – Φθιώτιδας
ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ του Ισιδώρου – Σάμου
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ του Στυλιανού – Ροδόπης
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Μέλη – Επικρατείας
ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημοσθένη – Άρτας
ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΓΕΛΟΣ) του Ματθαίου – Α’ Αθηνών
ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου – Κορινθίας
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου – Ιωαννίνων
ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου – Μαγνησίας
ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αλεξάνδρου – Καρδίτσας
ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ) του Γεωργίου – Ξάνθης
ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Αριστοτέλη – Κυκλάδων
ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΩΝ του Ασημάκη – Αχαΐας
ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του Παντελή – Λάρισας
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του Γεωργίου – Σερρών
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Διονυσίου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ) του Ιωάννη – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΝΕΦΕΛΗ του Βασιλείου – Επικρατείας
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Βασιλείου – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών

ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΡΙΤΑ ΕΛΕΝΑ του Λουκή – Επικρατείας
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου – Α’ Θεσσαλονίκης
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΙΑ) του Πέτρου – Αχαΐας
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Ευαγγέλου – Επικρατείας
ΑΥΓΕΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) του Πέτρου – Β’ Θεσσαλονίκης
ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου – Κέρκυρας
ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ( ΕΦΗ) του Θεμιστοκλή – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του Δημητρίου – Ηρακλείου
ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Δημητρίου – Κοζάνης
ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου – Α’ Αθηνών
ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου – Αργολίδος
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ του Βασιλείου – Άρτας
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννη – Α’ Θεσσαλονίκης
ΓΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του Σωτηρίου – Πιερίας
ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του Αθανασίου – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ) του Παύλου – Καβάλας
ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΜΙΛΤΟΣ) του Γεωργίου – Αιτωλοακαρνανίας
ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ του Χασάν – Ξάνθης
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) του Κωνσταντίνου – Α’ Αθηνών
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΘΩΝ του Σταύρου – Επικρατείας
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Νικολάου – Αιτωλοακαρνανίας
ΘΡΑΣΚΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του Κωνσταντίνου – Α’ Θεσσαλονίκης
ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Χρήστου – Ηλείας
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ) του Σάββα – Δωδεκανήσου
ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη – Α’ Ανατολικής Αττικής
ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου – Λάρισας
ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΝΙΝΑ) του Γεωργίου – Β’ Πειραιώς
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ του Άγγελου – Ευβοίας
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Κωνσταντίνου – Λάρισας
ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ του Γεωργίου – Τρικάλων
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Άγγελου – Αχαΐας
ΛΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ του Κωνσταντίνου – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ του Ιωάννη – Χαλκιδικής
ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του Φωτεινού – Έβρου
ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αντωνίου -Ηρακλείου
ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Μιχαήλ – Μαγνησίας
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ηλία – Καρδίτσας
ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευστρατίου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΜΠΑΡΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θεοφάνη – Πρέβεζας
ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου – Λέσβου
ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του Παναγιώτη – Α’ Θεσσαλονίκης
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του Σάββα – Δράμας
ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΙΖΑ (ΜΑΡΙΛΙΖΑ) του Διονυσίου -Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Αντωνίου -Αχαΐας
ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηλία – Αρκαδίας
ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Στυλιανού – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του Μιχαήλ – Κιλκίς
ΠΕΡΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ (ΠΕΤΗ) του Χαράλαμπου – Φλώρινας
ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Πέτρου – Χανίων
ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ (ΓΙΩΤΑ) του Λεωνίδα – Βοιωτίας
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου – Β’ Πειραιώς
ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αθανασίου – Φθιώτιδας
ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παναγιώτη – Α’ Ανατολικής Αττικής
ΣΤΕΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου – Ιωαννίνων
ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευάγγελου – Κυκλάδων
ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Εμμανουήλ – Πέλλας
ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μόσχου – Α’ Αθηνών
ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ του Στεφάνου – Ιωαννίνων
ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Χαράλαμπου – Ημαθίας
ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ του Στεφάνου – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΠΟΠΗ) του Γεωργίου – Επικρατείας
ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Παύλου – Σερρών
ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Παύλου – Α’ Πειραιώς
ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηρακλή – Β’ Δυτικής Αττικής
ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του Πέτρου – Β’ Θεσσαλονίκης
ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ του Ναζήφ – Ροδόπης
ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ του Βασιλείου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΞΗΣ) του Βύρωνα – Μεσσηνίας
ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ του Δημητρίου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου – Κορινθίας

ΠΑΣΟΚ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου – Μεσσηνίας
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΡΑΧΗΛ του Νικολάου – Πέλλας
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Μαρίνου – Α’ Θεσσαλονίκης
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ – ΜΑΡΙΑ (ΜΙΛΕΝΑ) του Γεωργίου – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ του Σαμπρή – Ροδόπης
ΒΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΝΗ του Φανουρίου – Ηρακλείου
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του Μαρίνου – Α’ Αθηνών
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΑΝΤΙΑ) του Ιωάννη – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΓΛΑΒΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη – Β’ Θεσσαλονίκης
ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΑΓΙΑ) του Λεωνίδα – Λακωνίας
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη – Β’ Πειραιώς
ΔΟΥΔΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αριστείδη – Επικρατείας
ΚΑΖΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Νικολάου – Ευβοίας
ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη – Ηλείας
ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΙΣ) του Δημητρίου – Κοζάνης
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του Κωνσταντίνου – Αρκαδίας
ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Θεοφάνη – Λάρισας
ΜΑΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σωτηρίου – Επικρατείας
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γεωργίου – Χίου
ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου – Βοιωτίας
ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ του Νετζαντή – Ξάνθης
ΜΠΙΑΓΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σπυρίδωνος – Κέρκυρας
ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου – Δωδεκανήσου
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του Γεωργίου – Δράμας
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου – Τρικάλων
ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Νικολάου – Χαλκιδικής
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Δημητρίου – Καρδίτσας
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ανδρέα – Αχαΐας
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Χαριλάου – Λέσβου
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Θεοδώρου – Κιλκίς
ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ (ΦΡΕΝΤΥ) του Γεωργίου – Ηρακλείου
ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Θεοδοσίου – Αργολίδος
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του Νικολάου – Λασιθίου
ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Δημήτριου – Αιτωλοακαρνανίας
ΤΑΓΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη – Κορινθίας
ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου – Σερρών
ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη – Ιωαννίνων
ΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αθανασίου – Φθιώτιδας
ΧΝΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ιωάννη – Ρεθύμνης
ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Δημητρίου – Β3′ Νοτίου Τομέα Αθηνών
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ) του Ανέστη – Α’ Ανατολικής Αττικής

ΚΚΕ

ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεράσιμου – Α’ Πειραιώς
ΓΚΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου – Α’ Ανατολικής Αττικής
ΔΑΓΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του Αθανασίου – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΔΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ιωάννη – Α’ Θεσσαλονίκης
ΔΙΓΕΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΣΕΜΙΝΑ) του Αναστασίου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΕΞΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΑΚΟΣ) του Θεοφάνη – Ιωαννίνων
ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΛΙΑΝΑ) του Χρήστου – Α’ Αθηνών
ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του Κλεομένη – Τρικάλων
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Πέτρου – Αχαΐας
ΚΑΤΣΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Περικλή – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΚΟΥΖΙΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΤΙΝΑ (ΤΙΝΑ) του Παναγιώτη – Κοζάνης
ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σαράντου – Μεσσηνίας
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αποστόλου – Φθιώτιδας
ΚΤΕΝΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Θεοφύλακτου – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αριστείδη – Λάρισας
ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ του Εμμανουήλ – Β’ Πειραιώς
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Κωνσταντίνου – Χανίων
ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου – Ευβοίας
ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Δημητρίου – Μαγνησίας
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αθανασίου – Αιτωλοακαρνανίας
ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Σπυρίδωνα – Επικρατείας
ΠΕΡΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Εμμανουήλ – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΡΙΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΕΡΗ) του Ιωάννη – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Δημητρίου – Β’ Θεσσαλονίκης
ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Δανιήλ – Ηρακλείου
ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου -Β’ Δυτικής Αττικής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΔΟΥ ΝΙΚΗ του Χρήστου – Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ευάγγελου – Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου – Α’ Θεσσαλονίκης
ΑΡΜΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου – Ευβοίας
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ- ΧΑΪΔΩ του Δημητρίου – Β’ Πειραιώς
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Ιωσήφ – Λάρισας
ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Διονυσίου – Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αναστασίου – Α’ Αθηνών
ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ του Σάββα – Α’ Θεσσαλονίκης
ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Συμεών – Αχαΐας
ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη – Σερρών
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ του Χρήστου – Έβρου
ΣΑΡΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Κωνσταντίνου – Επικρατείας
ΤΡΕΜΠΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Κωνσταντίνου – Ημαθίας
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Θεοδώρου – Α’ Ανατολικής Αττικής
ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αχιλλέως – Β’ Θεσσαλονίκης

Εθνικές Εκλογές 2023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button