Συνεχίζονται οι τελικοί της Basket League – Αναμένεται το νέο χρονοδιάγραμμα

Η συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση με τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ολοκληρώθηκε μετά από περίπου δύο ώρες και πλέον οι τελικοί της Basket League αναμένεται να συνεχιστούν, καθώς όλα δείχνουν ότι βρέθηκε λύση μετά από όσα συνέβησαν στον 2ο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Ουσιαστικά, οι συναντήσεις του Γιάννη Βρούτση με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της ΚΑΕ Ολυμπιακός ολοκληρώθηκαν σε καλό κλίμα και πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη των τελικών ξεκίνησε.
Μετά τη συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ολοκληρώθηκε και η συνάντηση με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Συνάντηση που διήρκησε για πάνω από δύο ώρες.
Μετά το ραντεβού του Υφυπουργού με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η συμφωνία πλέον είναι οριστική και κάνει λόγο για συνέχεια των τελικών της GBL άμεσα, ωστόσο αναμένεται και η τοποθέτηση του κ. Βρούτση προκειμένου να επιβεβαιωθεί και το νέο χρονοδιάγραμμα μετά την αναβολή του «Game 3» που κανονικά ήταν να γίνει σήμερα.