Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Επί τάπητος οι αλλαγές στο κασταστικό του κόμματος

Συνεχίζεται για τρίτη μέρα το Σάββατο (14/6) το 5ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή μέρα να κρίνεται σημαντική καθώς όχι μόνο θα πάρουν το λόγο υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος αλλά θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα όπως οι αλλαγές στο κασταστικό του κόμματος.
Το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθεί η συζήτηση για τις τροποποιήσεις στο κείμενο θέσεων και τις αλλαγές στο καταστατικό, κατά την οποία πολλοί αναμένουν εντάσεις.
Ανάμεσα στα στελέχη που πρόκειται να τοποθετηθούν σήμερα είναι ο Νίκος Παππάς, ο Παύλος Πολάκης, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Χρήστος Σπίρτζης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε λίγες ημέρες πριν το συνέδριο και μετά το φιάσκο της Προανακριτικής, πολιτική πλατφόρμα με υπογραφές δεκάδων μελών της ΚΕ με την οποία ασκεί κριτική στην ηγεσία και διαφοροποιείται σε κάποιες από τις αλλαγές του καταστατικού που εισηγείται η αρμόδια Επιτροπή.