Πολιτική

Τσαπανίδου: «Η ΝΔ δεν σκοπεύει να κάνει ούτε μια πρόσληψη στο Δημόσιο»

>

Απάντηση στον εκπρόσωπο της ΝΔ, Άκη Σκέρτσο, έδωσε η Πόπη Τσαπανίδου, τονίζοντας ότι «η ΝΔ αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να κάνει ούτε μια πρόσληψη στο Δημόσιο». 

«Ο κ. Σκέρτσος με την απάντησή του σήμερα όχι μόνο επιβεβαίωσε την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι η ΝΔ λέει ψέματα ότι θα κάνει 50.000 νέες καθαρές προσλήψεις στο Δημόσιο την ερχόμενη τετραετία, αλλά επιπλέον αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να κάνει ούτε μια», αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου σε απάντησή της προς τον εκπρόσωπο της ΝΔ, Άκη Σκέρτσο.

«Μόνο όσοι θα αποχωρούν θα αντικαθίστανται. Κι αυτό σίγουρα δεν συνιστά νέες προσλήψεις. Ούτε καν τις 12.900 νέες καθαρές προσλήψεις που φαινόταν ότι θα κάνει στον πίνακα 12, σελίδα 52, του τελευταίου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής που πέρασε στη Βουλή τον Ιούνιο του 2021», προσθέτει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σημειώνει, επίσης, ότι «οι ελλείψεις που οι πολίτες συναντούν στην Υγεία, την Παιδεία και τη Δημόσια Διοίκηση, θα συνεχιστούν και την επόμενη τετραετία» και σχολιάζει, τέλος, ότι «η προγραμματική απάτη της ΝΔ αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα».

Εθνικές Εκλογές 2023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button