Πολιτική

Κασσελάκης από Κοζάνη: Θέλουμε να υπηρετήσουμε με καθαρά χέρια αυτή τη χώρα

«Δεν μπορούν οι νέοι να απολογούνται γιατί μένουν στον τόπο τους. Δεν πάει άλλο να είναι μια χώρα- μια πόλη. Αποκέντρωση τώρα», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης στο χαιρετισμό του κατά την έναρξη του περιφερειακού συνεδρίου Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία, στην Κοζάνη, την Κυριακή.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως συνειδητώς επελέγη η συγκεκριμένη περιφέρεια ως αφετηρία των αναπτυξιακών συνεδρίων γιατί πρόκειται για μια περιοχή που έχει αφεθεί να παρακμάζει εξαιτίας των άδικων πολιτικών της κυβέρνησης της ΝΔ, από τη βίαιη απολιγνιτοποίηση και την εκτόξευση της ανεργίας ως τη μείωση του πληθυσμού και την αποψίλωση των δημόσιων πανεπιστημίων.

«Θέλουμε να υπηρετήσουμε με καθαρά χέρια αυτή τη χώρα με ένα εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης, υπενθυμίζοντας πως είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην πόλη τους τελευταίους μήνες.

“Μου είπε ένας πολίτης πως είναι ΝΔ, αλλά με πάει και τον ρώτησα αν γεννήθηκε με στάμπα ΝΔ για να μην μπορεί να αλλάξει”, είπε χαριτολογώντας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως η Δυτική Μακεδονία αποτελεί κομβικό σημείο για τη χώρα μας λόγω των δυνατοτήτων της και της θέσης της.

«Θέλουμε η Ελλάδα να αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης με ίσες ευκαιρίες για όλους. Είμαι εδώ για να ακούσω, έναν έναν προσεκτικά, αλλά κι ομαδικά ανά θέμα στις παράλληλες συναντήσεις μας, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο ζήτημα που απασχολεί την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και τους ανθρώπους της», συμπλήρωσε.

Νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Αμανατίδη, και τους 13 δημάρχους της περιφέρειας, τονίζοντάς τους πως θέλει να συνδράμει την περιοχή ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης των αιρετών της αρχόντων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button