Αθλητικά

ΤΖΟΚΕΡ: Τουλάχιστον 5,2 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας στην κλήρωση της Τρίτης

Ραντεβού με την τύχη δίνουν αύριο οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, με το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ να μοιράζει τουλάχιστον 5,2 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Εκτός από το μεγάλο έπαθλο, όσοι συμμετάσχουν στην αυριανή κλήρωση διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ σε όλα τα τυχερά 5άρια, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Η αυριανή κλήρωση για τα 5,2 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους, στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr, μέχρι την Τρίτη στις 21:30.

Τους 54 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες

Νίκος Καριπίδης, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ ανέδειξε ακόμα 5 νικητές στη δεύτερη κατηγορία, που κέρδισαν έπαθλα των 100.000 ευρώ ο καθένας. Μέχρι σήμερα, το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά 54 τυχερούς 5άρηδες, ενώ δύο μεγάλοι νικητές κέρδισαν 2,7 εκατ. ευρώ και 8,1 εκατ. ευρώ, στα Χανιά και στον Κεραμεικό αντιστοίχως.

Παναγιώτης Σταφίδας, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Ιτέα

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button