Ελλάδα

Τον Μάιο και νέα σύμβαση για ακόμη μεγαλύτερη επέκταση του φράχτη στον Έβρο

Στις αρχές Μαΐου υπογράφει η χώρα μας νέα σύμβαση με την οποία θα ανατεθεί σε εταιρεία κατασκευής η περαιτέρω επέκταση του φράχτη στον Έβρο.

Συγκεκριμένα με αφετηρία την Κορνοφωλιά, εκεί δηλαδή που θα τελειώνει τώρα ο φράχτης στον κεντρικό Έβρο, θα ξεκινήσει η κατασκευή μιας ακόμα επέκτασης που θα αφορά και πάλι σε 35 χιλιόμετρα.

Ο προϋπολογισμός της θα είναι ο ίδιος με τα 35 χιλιόμετρα που κατασκευάζονται τώρα από τους Ψαθάδες μέχρι την Κορνοφωλιά και το χρονικό περιθώριο για την κατασκευή θα είναι τα δύο χρόνια.

Επίσης ταυτόχρονα ξεκινά η αναβάθμιση του κέντρου επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου προβλέπεται να εγκατασταθούν οθόνες όπου οι αξιωματικοί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο θα έχουν ζωντανή εικόνα από όλες τις κάμερες που βρίσκονται στο φράχτη του Έβρου.

Μάλιστα προβλέπεται η μετέγκατασταση του κέντρου επιχειρήσεων από το δεύτερο όροφο του κτηρίου σε άλλο χώρο με περισσότερα τετραγωνικά όπου θα εγκατασταθούν τα νέα συστήματα ανάμεσά τους και το σύστημα live εικόνας από τα σύνορα της χώρας

Οι λεπτομέρειες για αυτή τη νέα σύμβαση θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button