Πολιτική

Κασσελάκης: Άρχισε η μάχη ΝΔ – Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών

Την απάντηση που έδωσε το πρωί της Τετάρτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη από την Αστυπάλαια για το αν θέλει τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών επαναλαμβάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στο ερώτημα “τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών τούς θέλετε;”, η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη: OΧΙ», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και παραθέτει το σχετικό βίντεο.

Ο ίδιος, μάλιστα, σημειώνει σκωπτικά πως άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Κυριάκου Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί Σπαρτιατών.

Στο μεταξύ, στη Νίσυρο βρέθηκε ο κ. Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Οι κάτοικοι του νησιού τον υποδέχτηκαν περιγράφοντας αναλυτικά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις συγκοινωνίες και τη σύνδεση με τα κοντινά νησιά.

Η τραγική κατάσταση και η ακραία υποστελέχωση του νοσοκομείου της γειτονικής Κω αναγκάζει τους κατοίκους της Νισύρου να ταξιδεύουν ως την Αθήνα, με το συνολικό, δυσβάσταχτο, κόστος (μεταφορά, διαμονή, διατροφή) να ξεπερνά τα 1.000 ευρώ, όπως εξήγησαν οι κάτοικοι στον Στ. Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές υγειονομικούς που καλύπτουν επί δεκαετίες με αυταπάρνηση τα τεράστια κενά του δημόσιου συστήματος υγείας.

Επανέλαβε ότι απαιτούνται ισχυρά κίνητρα κι ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών, προκειμένου να τεθεί με ρεαλιστικούς όρους ο κρίσιμος στόχος της αποκέντρωσης.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Κασσελάκη είναι η Κως.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button