Οικονομία

Public:Το φετινό Πάσχα θα έχει παιχνίδια και «eggυημένα» δώρα!

Πάσχα. Μία λέξη, στο άκουσμα της οποίας σκεφτόμαστε διαφορετικά πράγματα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με τα παιδικά μας χρόνια. Από το βάψιμο και το τσούγκρισμα των κόκκινων αυγών και το κλασικό τσουρέκι ή τα πασχαλινά κουλουράκια με άρωμα πορτοκάλι, μέχρι τη λαμπάδα και τα παιχνίδια, τα οποία έφερνε η νονά και ο νονός τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Και, για τις τυχερές και τους τυχερούς, το Πάσχα της παιδικής ηλικίας σήμαινε κάτι ακόμη: «Έξοδο» από τη ρουτίνα της πόλης και επιστροφή στο χωριό, έστω και για λίγες μέρες. Εκεί, όπου περίμενε παιχνίδι στην αυλή με τα υπόλοιπα παιδιά της γειτονιάς, αλλά και -σχεδόν ευλαβική- τήρηση όλων των εθίμων, τα οποία σχετίζονται με το Πάσχα. Και το καλύτερο… έθιμο φυσικά, δεν ήταν άλλο από το πασχαλινό «καλάθι» με τη λαμπάδα και το δώρο, για το οποίο κάθε βαφτιστήρι ανυπομονούσε.

Μπορεί πλέον, εκείνα τα χρόνια να ανήκουν στο παρελθόν και να υπάρχει μια νοσταλγία για τις πασχαλινές αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να τις αναβιώνουμε και σήμερα. Η μόνη διαφορά, είναι πως πλέον, θα είμαστε στη θέση της νονάς ή του νονού, γεγονός που σημαίνει ότι έχουμε να αντεπεξέλθουμε σε ένα πολύ σημαντικό task:

Την ανεύρεση του καλύτερου δώρου, το οποίο «eggυημένα» θα ξετρελάνει το βαφτιστήρι. Και για εμάς που αναρωτιόμαστε, πού θα βρούμε μία μεγάλη ποικιλία πασχαλινών δώρων, η απάντηση βρίσκεται στα Public , τον απόλυτο προορισμό αγορών για όλη την οικογένεια και το σπίτι!

Τα πασχαλινά δώρα είναι θέμα… Public

Είναι γνωστό ότι η νονά και ο νονός ενστερνίζονται τη φράση «Ό,τι θέλει το βαφτιστήρι», καθώς θέλουν να ευχαριστηθεί απόλυτα τα δώρα του. Και επειδή, τα Public το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, έχουν φροντίσει να διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία από δώρα, λαμπάδες, παιχνίδια και βιβλία, τα οποία αναζητάει κάθε νονά και νονός. Χάρη σε αυτήν την ποικιλία, λοιπόν, έχουμε και φέτος τη δυνατότητα να διαλέξουμε τα καλύτερα δώρα, τα οποία «eggυημένα» θα τα αγαπήσει το βαφτιστήρι μας.

Μέσα, λοιπόν, από την ευρεία γκάμα προϊόντων των Public, η οποία ολοένα και διευρύνεται, έχουμε -και το φετινό Πάσχατην ευκαιρία να διαλέξουμε και να χαρίσουμε το ιδανικό δώρο , το οποίο ταιριάζει στα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα. Εκεί άλλωστε, μπορούμε να βρούμε λαμπάδες και παιχνίδια, για όλα τα γούστα -και όχι μόνο. Διότι για το tech addicted βαφτιστήρι, υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές σε είδη τεχνολογίας, τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, όπως smartphones, laptops και tablets, καθώς και τηλεοράσεις smart TV και αξεσουάρ ήχου.

Φυσικά, εκτός από το βαφτιστήρι μας, το οποίο σίγουρα περιμένει πώς και πώς το πιο ξεχωριστό δώρο, ολόκληρη η οικογένεια έχει ανάγκη από ανανέωση. Γι’ αυτό και το φετινό Πάσχα, δεν έχουμε παρά να εξοπλίσουμε τον προσωπικό μας χώρο με είδη σπιτιού και διακόσμησης, τα οποία θα χαρίσουν σε όλη την οικογένεια τις πιο αξέχαστες indoor στιγμές. Το μόνο που μένει, είναι να επισκεφτούμε το πιο κοντινό κατάστημα Public, έτσι ώστε να δούμε από κοντά όλα αυτά τα προϊόντα και να κάνουμε δικό μας, αυτό το οποίο καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες κάθε αγαπημένου μας προσώπου. Το βαφτιστήρι μας φυσικά, θα είναι πρώτο στη gift list μας.

PUBLIC-2

Ευελιξία σε κάθε μας ανάγκη

Βέβαια, είναι γνωστό πως η διαδικασία αναζήτησης των πιο δημιουργικών δώρων είναι αρκετά απαιτητική. Γι’ αυτό και τα Public προσφέρουν στους καταναλωτές πολλές επιλογές για ευέλικτες πληρωμές άτοκα έως 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, για αγορές όχι μόνο στα φυσικά καταστήματα Public και στα 13 μεγαλύτερα «Public + home», αλλά και στο Public.gr.

Μάλιστα, η ευελιξία δεν αρχίζει και τελειώνει εδώ, αφού τόσο στα καταστήματα Public όσο και το Public.gr, προσφέρεται η ευκαιρία εξερεύνησης πολλών ιδεών για δώρα, τα οποία μπορούμε να παραλάβουμε άμεσα στο κατάστημα Public. Και όταν λέμε άμεσα, εννοούμε ακόμη και 60’ από τη στιγμή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας «Express Pick Up». Σε περίπτωση, δε, που θέλουμε να «ξεφύγουμε» από τα τετριμμένα δώρα και να διαλέξουμε κάτι ξεχωριστό, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη λίστα προϊόντων τεχνολογίας στα 13 mega φυσικά καταστήματα «Public + home».

Αν υπάρχει λοιπόν ένας «σύμμαχος» για κάθε νονά ή νονό το φετινό Πάσχα, δεν είναι άλλος από έναν προορισμό με χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα για όλη την οικογένεια και το σπίτι! Και το μόνο σίγουρο, είναι ότι το βαφτιστήρι μας θα ενθουσιαστεί πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, διότι τα Public αποτελούν «eggυημένα» τον απόλυτο προορισμό αγορών τόσο για εκείνο, όσο και για όλη την οικογένεια και το σπίτι.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button