Αθλητικά

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ 2-0: Λύγισε στην Κροατία ο «Δικέφαλος»

Τα δύο γκολ του εξαιρετικού επιθετικού της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Πέτκοβιτς, έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να χάνουν 2-0 στην Κροατία για τη φάση των «16» του Conference League.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να πετύχουν μια μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας.

Οι δύο ομάδες επιχείρησαν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα όποτε έβγαινε στην κόντρα η Ντινάμο.

Ένα δυνατό σουτ του Σούτσιτς έξω από την περιοχή στο 24ο λεπτό δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κοτάρσκι, με την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο ματς να έρχεται τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Μπάμπα βρήκε τον Ζίβκοβιτς με μπαλιά από τα αριστερά, όμως η κεφαλιά του Σέρβου πέρασε λίγο άουτ.

Οι Κροάτες απάντησαν στο 36’, με τον Μπατούρινα να κάνει το σουτ και να βλέπει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Δευτερόλεπτα αργότερα ωστόσο, μετά από ένα τραγικό λάθος του Γιόνι Ότο, που γύρισε στα τυφλά την μπάλα προς τα πίσω, ήρθε το 1-0 για την Ντινάμο.

Ο Πέτκοβιτς βγήκε τετ α τετ και παρότι το σουτ του σταμάτησε στον Κοτάρσκι, πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του ΠΑΟΚ!

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Σ. Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνέ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούτσιτς, Σπίκιτς (72’ Κανέκο), Μπατούρινα (90+3’ Χαλίλοβιτς), Χότζα (46’ Βίντοβιτς), Πέτκοβιτς (89’ Κουλένοβιτς).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (69’ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς (83’ Τζίμας), Κωνσταντέλιας (69’ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (60’ Ντεσπόντοφ).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button