Κόσμος

Άσχημα νέα για τον Κάρολο: «Τα πράγματα δεν πάνε καλά», λέει το περιβάλλον του

Η αγωνία για την υγεία του βασιλιά Καρόλου χτυπά κόκκινο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον «δεν είναι καλά» με αποτέλεσμα να ανανεώνονται συνεχώς τα σχέδια για την κηδεία του. 

Ένας φίλος του μονάρχη δήλωσε ότι ο Κάρολος δείχνει μεγάλη αποφασιστικότητα για να ξεπεράσει την ασθένεια αυτή και ότι όλοι αφιερώνουν όλες τους τις προσπάθειες για να τον στηρίξουν. Ωστόσο, επεσήμανε επίσης ότι η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ό,τι αφήνουν να εννοηθεί.

Η βασιλική αρθρογράφος Τίνα Μπράουν έγραψε πρόσφατα ότι ο καρκίνος του Καρόλου έφερε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον «σε τρομακτική εγγύτητα με την ανάληψη του θρόνου, ακριβώς τη στιγμή που ήλπιζαν για ένα διάστημα ετών να μπορέσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

«Μου είπαν ότι η προοπτική αυτή τους προκαλεί έντονο άγχος», λένε πρόσωπα πολύ κοντά στο βασιλικό περιβάλλον.

Επιπλέον τα σχέδια για την κηδεία του βασιλιά, με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι», αναθεωρούνται. Επίσης υπάρχει ένα ξεχωριστό έγγραφο που περιγράφει λεπτομερώς τι λειτούργησε καλά στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022 και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί την επόμενη φορά που θα φύγει από τη ζωή ένας μονάρχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανάγκη να αναθεωρηθούν αυτά τα σχέδια έχει γίνει πιο επιτακτική λόγω του προβλήματος υγείας του Καρόλου. «Τα σχέδια έχουν βγει από το συρτάρι και επικαιροποιούνται ενεργά», εξήγησε ο πρώην υπάλληλος του παλατιού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button