Ελλάδα

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας – Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική Οδό

Αρκετά δύσκολη είναι η κίνηση στους δρόμους στους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου, με την κατάσταση στον Κηφισό και την Λεωφόρο Κηφισίας να καταγράφονται τα περισσότερα προβλήματα.

Χαμηλές ταχύτητες διαπιστώνονται επίσης, στην Αττική Οδό, στην Μεσογείων, στην παραλιακή της Ποσειδώνος αλλά και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Αναλυτικότερα στη Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του Χαιδαρίου, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή εξαιτίας των χαμηλών ταχυτήτων που κινούνται τα οχήματα.

Στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στην είσοδο αλλά και στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) έως την Λαχανά όπως και στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), διαπιστώνεται μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Επιπλέον στο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα της ανόδου στο ύψος της Ιεράς οδού, όπως και στο ρεύμα καθόδου της στο σημείο της Πέτρου Ράλλη η κίνηση γίνεται σημειωτόν.

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας, στην Βασιλίσσης Σοφίας, στην Βασ. Κωνσταντίνου, στην Καλλιρρόης, στο ρεύμα ανόδου της Λ. Συγγρού από το ύψος του Αγίου Σώστη.

Αλλά και στην παραλιακή στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) μέχρι τον Άγιο Κοσμά αλλά και στο ρεύμα προς Γλυφάδα (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα) η κατάσταση στους δρόμους είναι αρκετά δύσκολη.

Επίσης στη Λ. Ποσειδώνος (Πηγαδάκια έως Αλίμου – ρεύμα προς Πειραιά) παρατηρούνται χαμηλές ταχύτητες.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στον Πειραιά κυρίως στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Επιπλέον στην Αττική Οδό καταγράφονται δεκάλεπτες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, αλλά και προς Ελευσίνα.

Κίνηση στην Αττική

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button