Οικονομία

Το μ. Artisan Water συμμετέχει στο 20th East Med Multihull & Yacht Charter Show

Το πρώτο ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό σε συσκευασία αλουμίνιου, είναι εδώ και είναι το μ.

Tο premium μ. Artisan Water, κάνει την πρώτη του εμφάνιση και συμμετέχει στην 20η έκθεση Επαγγελματικών Επανδρωμένων Πλοίων Αναψυχής East Med Yacht Show 2024, μια ιδιαίτερα σημαντική έκθεση για τα πλοία αναψυχής και τους λάτρεις τους, που θα πραγματοποιηθεί στον Πόρο στις 25 – 28 Απριλίου.

Το 20ο East Med Multihull & Yacht Charter Show, θα αποτελέσει βασικό κέντρο συνάντησης για Έλληνες και διεθνείς ναυλομεσίτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, εκπροσώπους εξειδικευμένων περιοδικών, αλλά και πολλών επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού.

Έτσι, το μ. Artisan Water, το φυσικό μεταλλικό νερό στην πιο sustainable εκδοχή του υποστηρίζει για πρώτη φορά ως υπερήφανος χορηγός ένα από τα μεγαλύτερα Yacht Shows του θαλάσσιου τουρισμού και βρίσκει τη θέση του στο χώρο των Charter Yachts, με το όραμα να αποτελέσει την αγαπημένη επιλογή των Yacht enthusiasts, συνοδεύοντάς τους σε κάθε διαδρομή, σε κάθε ταξίδι, σε κάθε στιγμή.

Ξεχωρίζει για την καινοτομία, ως το πρώτο φυσικό μεταλλικό νερό σε συσκευασία αλουμινίου, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία επεξεργασία, σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Ένα lifestyle προϊόν που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη γεύση, καθώς και για την εμφάνισή του. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν φυσικό μεταλλικό ανώτερης ποιότητας, σε μια ελαφριά συσκευασία που ξεχωρίζει εξίσου για τον μοντέρνο, μίνιμαλ σχεδιασμό της καθώς και για την ευκολία στη χρήση διατηρώντας το νερό δροσερό και προστατευμένο.

Διατίθεται σε 3 εκδοχές: φυσικό μεταλλικό νερό, ανθρακούχο & ανθρακούχο με λεμόνι, με σκοπό να καλύψει κάθε ανάγκη σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Valuecom | Χρίστα Χατζηγεωργίου | christa_chatzigeorgiou@valuecom.gr

Valuecom | Κατερίνα Ζήνδρου | katerina_zindrou@valuecom.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button