Ελλάδα

Εγκαίνια Γεωργιάδη στη μονάδα παραγωγής οξυγόνου στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας στα Ιωάννινα και την Άρτα βρέθηκε σήμερα 8 Μαΐου, ο υπουργός Υγείας. 

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ειδικότερα, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες διαμόρφωσης ΜΕΘ για ασθενείς με COVID 19, την αναβάθμιση και αναδιαρρύθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και την αναβάθμιση και ανακαίνιση του Ακτινολογικού Τμήματος, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω προϋπολογισμού της 6ης Υ.Πε. και του Ταμείου Ανάκαμψης.

Κατά την άφιξή του, τον υποδέχτηκε η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Μαρία Κεφάλα, ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε. Γιάννης Καρβέλης και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» και ΠΓΝΙ, Σπύρος Δερδεμέζης.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τα εγκαίνια της πρωτοποριακής Μονάδας Παραγωγής Οξυγόνου.

Μετά την επίσκεψη, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε (on camera):

«Είχα τη μεγάλη χαρά να επισκεφθώ σήμερα τα Γιάννενα για να κάνουμε τα εγκαίνια ενός πρωτοποριακού έργου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, τη Μονάδα Παραγωγής Οξυγόνου. Μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης εκτελούμε ήδη γιγαντιαία έργα για τα ΤΕΠ και των δύο νοσοκομείων και μέσω των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης πολλά χρήματα προορίζονται για την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και τα Κέντρα Υγείας Ιωαννίνων & Άρτας, όπου ενημερώθηκε για τις εργασίες κτηριακών παρεμβάσεων και ανακαίνισης καθώς και για την προμήθεια και αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button