Πολιτική

Μητσοτάκης από Χαλκίδα: Να μην θέσουμε σε αμφισβήτηση την σταθερότητα της χώρας

«Πριν από έναν χρόνο, 6 Μαΐου είχα βρεθεί εδώ πριν τις εκλογές. Είμαι σήμερα εδώ για να σας πως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτή η ευθύνη είναι βαριά, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και να στηρίξουμε τις τοπικές κοινωνίες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στη Χαλκίδα.

Δίνοντας το διακύβευμα των προσεχών ευρωεκλογών ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν το πάτημα ή την ευκαιρία αυτή την πορεία σταθερότητας και προόδου της χώρας να τη θέσουμε σε αμφισβήτηση».

Παράλληλα, απαρίθμησε τους λόγους για τους οποίους οι πολίτες πρέπει στις ευρωεκλογές να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία.

«Η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Από μάυρο πρόβατο της Ερώπης γίναμε μια χώρα αξιοπρέπειας και από αυτήν την πορεία δεν πρέπει να αποκλίνουμε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι το μήνυμα που θα βγει από την κάλπη της 9ης Ιουνίου είναι μια πανίσχυρη Νέα Δημοκρατία που θα μπορεί να υλοποιήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε.

Με αυτοπεποίθηση και με συνέπεια στις εθνικές γραμμές

Εξάλλου, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης Ερντογάν και δύο 24ωρα πριν από τη συνάντησή τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα ότι η επίσκεψή του στην Άγκυρα θα γίνει στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης των σχέσεων μας «με απόλυτη αυτοπεποίθηση και με συνέπεια στις εθνικές γραμμές».

Εξάλλου, χαρακτήρισε την επίσκεψη στην Τουρκία πολύ σημαντική και τόνισε πως σήμερα η χώρα μας είναι πιο ισχυρή οικονομικά, αμυντικά, γεωπολιτικά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button