Πολιτική

«Καρφί» Μαρινάκη για Σάττι: Όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

Για τη Eurovision και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τοποθετήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς για το αν υπήρχε δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Ισραηλινής τραγουδίστριας αλλά και σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν έπειτα από τις δηλώσεις των δύο χορευτών της ελληνικής συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι οι Huseyin Cetintas και Yasin Ametoglou, σε συνέντευξη που έδωσαν σε κανάλι του Αζερμπαϊτζάν μετά την ελληνική εμφάνιση, μίλησαν τουρκικά και σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την καταγωγή τους απάντησαν: «Είμαστε Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια σε συνέντευξη Τύπου στη Eurovision χασμουρήθηκε.

«Όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα και ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του και τη δημόσια εικόνα του γενικότερα», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και απαντώντας σε ερώτηση για τη Eurovision.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button