Ελλάδα

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Σε ποια σημεία υπάρχει μποτιλιάρισμα

Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα ξεκίνησε με την κίνηση στις εισόδους της Αθήνας να πυκνώνει, χωρίς όμως σοβαρά προβλήματα προς το παρόν. Το κύμα της επιστροφής αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες και οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς αυτή η έξοδος ήταν από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών από το ύψος του Κιάτου έως τους Αγίους Θεοδώρους.

Στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας ομαλή είναι η ροή στα διόδια των Αφιδνών και τα περισσότερρα προβλήματα εντοπίζονται στο ύψος της Θήβας.

Η φετινή έξοδος του Πάσχα ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών, και αυτό καταγράφηκε από την έξοδο των οχημάτων την Μεγάλη Πέμπτη.

Μποτιλιάρισμα από τροχαίο στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια των Ν. Μαλγάρων επί της ΠΑΘΕ καθώς νωρίτερα στο σημείο συγκρούστηκαν τρία οχήματα (στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη) με υλικές μόνο ζημιές. Τα αυτοκίνητα μετακινήθηκαν στην άκρη του οδοστρώματος

Από την Τροχαία εκτιμούν ότι όσο περνάει η ώρα η κίνηση θα αυξάνεται και αναμένεται να εκτονωθεί αργά το βράδυ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6 το πρωί χθες μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 112.975 αυτοκίνητα (65.756 από την Αθηνών- Κορίνθου και 47.219 από την Αθηνών – Λαμίας). Επιπρόσθετα από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 12 το μεσημέρι 15.985 οχήματα επέστρεψαν στην Αττική μέσω Αθηνών-Κορίνθου και 7.926 από την Αθηνών-Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 23:00 σήμερα ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button