Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 55χρονο για βιασμό της 61χρονης συντρόφου του

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Θέρμης Θεσσαλονίκης, σε έναν 55χρονο άνδρα που καταγγέλθηκε από την 61χρονη σύντροφο το για βιασμό αλλά και για ψυχολογική και σωματική βία που της ασκούσε την τελευταία διετία.

Η σύλληψη του 55χρονου Αλβανού υπηκόου έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Θέρμης, για παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, παράνομη βία, απλές σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατήγγειλε η 61χρονη Αλβανίδα, ο συλληφθείς, με τον οποίο διατηρούσε σχέση και συγκατοικούσαν, την εξανάγκαζε να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις ασκώντας της ψυχολογική και σωματική βία, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2022 έως και την 13-06-2024.

Επίσης το φερόμενο θύμα κατήγγειλε ότι χθες 15-06-2024 με χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να την παρενοχλήσει και της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο στη συνεχεία της επέστρεψε.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και για στέρηση των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button