Ελλάδα

Βραυρώνα: «Δεν γνώριζα ότι το βρέφος ήταν στη σακούλα με τα σκουπίδια» λέει τώρα ο πατέρας

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών σε βάρος του πατέρα που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, αλλά και της μητέρας, με την έρευνα των Αρχών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου βρέφους θα ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ημερών.

Ωστόσο, ενώ αρχικά ο πατέρας του βρέφους είχε υποστηρίξει ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό και πως το έβαλε στη σακούλα γιατί φοβήθηκε, εκδοχή που έδωσε και η σύζυγός του στις Αρχές, τώρα αλλάζει τον ισχυρισμό του.

Σημειώνεται ότι κάμερα της περιοχής έπιασε τον πατέρα να πετά το νεογέννητο μωρό στα σκουπίδια.

«Δεν ήξερα ότι μέσα στη σακούλα ήταν το βρέφος»

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του ζευγαριού Δημήτρης Ζορμπάς, μιλώντας στο Mega, δήλωσε πως ο πατέρας από το Νεπάλ του είπε πως δεν γνώριζε πως στην σακούλα ήταν το νεκρό βρέφος.

«Δεν έχω ακόμα στα χέρια μου την δικογραφία και είχα μία μικρή επικοινωνία με τον εντολέα μου οποίος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη. Ο ίδιος μου είπε πως δεν γνώριζε πως στην σακούλα είχε το βρέφος», τόνισε.

«Μου είπε πως η σύζυγός του γέννησε νεκρό το βρέφος και εκείνη το έβαλε στη σακούλα και του είπε να την πετάξει, χωρίς να του πει πως μέσα βρίσκεται το βρέφος. Εάν διαπιστώσω πως έχουν κάνει αυτήν την αποτρόπαια πράξη τότε δεν θα συνεχίσω να είμαι δικηγόρος κανενός», πρόσθεσε ο κ. Ζορμπάς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button