Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές: Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών

«Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών» αναφέρουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου για την κριτική που ασκήθηκε τόσο από τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, όσο και από τον Κώστα Καραμανλή κατά την ομιλία τους σε βιβλιοπαρουσίαση.

Αποτιμώντας τις πολιτικές επιλογές της Νέας Δημοκρατίας και το κόστος που είχαν αυτές στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο Αντώνης Σαμαράς έστρεψε τα «πυρά» του κατά του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και για τα εθνικά θέματα, λέγοντας στην κυβέρνηση δεν έδωσαν σημασία στην κριτική που άσκησε ο ίδιος αλλά και ο Κώστας Καραμανλής και μάλιστα αντιμετωπίστηκαν με απαξίωση.

Έκανε, μάλιστα, λόγο για «λευκή απεργία» των πολιτών κατά τις πρόσφατες εκλογές, όπου η αποχή του κόσμου έφτασε στο «πρωτοφανές 60%». «Είναι ένα πολύ ισχυρό χαστούκι στο πολιτικό σύστημα» σημείωσε.

Από την πλευρά του ο Κώστας Καραμανλής, εξαπέλυσε βέλη κατά του πρωθυπουργού επικεντρώνοντας κυρίως στην εξωτερική πολιτική που ακολουθεί. Χαρακτήρισε αδιανόητη τη σύσταση συνυποσχετικού για την Χάγη και είπε ακόμη πως «δημιουργείται προηγούμενο». Για αυτό όπως τόνισε χρειάζονται «καθαρές απαντήσεις μη επιδεχόμενες παρερμηνεία».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button