Οικονομία

Λίλα Γκλεγκλέ: Έχασε 87 κιλά σε 10 μήνες με τη βοήθεια της The 1:1 Diet και άλλαξε τη ζωή της

Η απώλεια βάρους είναι ένα σημαντικό «ταξίδι», το οποίο μπορεί να επιφέρει βαθιές αλλαγές στη ζωή ενός ατόμου, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Μάλιστα, για πολλούς, η επίτευξη ενός υγιούς βάρους δεν αφορά μόνο στην εμφάνιση αλλά και την υγεία, την αυτοεκτίμηση και την ποιότητα ζωής.

Η Λίλα Γκλεγκλέ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ζωντανό «παράδειγμα» και μια «πηγή» έμπνευσης για όλους όσοι επιθυμούν να κάνουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους. Και αυτό, διότι κατάφερε μέσα σε 10 μήνες να χάσει 87 κιλά και να ζυγίζει από 152, 65 κιλά, έχοντας φυσικά ως «σύμμαχό» της, την εταιρεία The 1:1 Diet.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Λίλας Γκλεγκλέ στο CNN Greece:

Γιατί αποφάσισες να ξεκινήσεις την προσπάθεια να αδυνατίσεις; Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πάρεις αυτήν την απόφαση;

Το υπερβολικό βάρος μου είχε φέρει πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως το γεγονός πως η καρδιά μου άρχισε να παρουσιάζει αρρυθμίες, είχα πολύ αυξημένο σάκχαρο (διαβήτη), είχα αυξημένη χοληστερίνη, παρουσίαζα πολύ σοβαρή υπνική άπνοια, είχα σοβαρά εκζέματα στα πόδια και είχα συνεχώς, πολλές μυοσκελετικές επιπλοκές σε βαθμό που να μην μπορώ να μετακινούμαι. Για όλες αυτές τις παθήσεις έπαιρνα φαρμακευτικές αγωγές και οι γιατροί μου τόνιζαν την επιτακτική ανάγκη να χάσω κιλά, διαφορετικά η ζωή μου πλέον ήταν σε μεγάλο κίνδυνο. Είχα βαρεθεί να ακούω από τους γιατρούς μου την φράση «Λίλα εάν δεν χάσεις βάρος θα πεθάνεις». Η άμεση απειλή της υγείας μου σωματικά και ψυχικά με έκανε να πάρω την απόφαση να αδυνατίσω.

Γιατί επέλεξες την The 1:1 Diet;

Όποια προσπάθεια ξεκινούσα κατέληγε σε αποτυχία και στο τέλος, αντί να χάνω βάρος, πρόσθετα και άλλα κιλά. Την περίοδο αυτή, ήταν που ξεκίνησε η αδελφή μου στην Αθήνα τη διατροφή The 1:1 Diet με τη σύμβουλό της Βάλι. Κάθε φορά που την επισκεπτόμουν στην Αθήνα ή ερχόταν στην Καλαμάτα την έβλεπα όλο και με λιγότερα κιλά και ταυτόχρονα πολύ χαρούμενη, δραστήρια, πλήρως ανανεωμένη (Να σημειωθεί πως και η αδελφή μου κατάφερε να χάσει πολλά κιλά γύρω στα 35). Έτσι, με την προτροπή της αδελφής μου, ήρθα σε επικοινωνία με τη Βάλι και ξεκίνησα πρόγραμμα διατροφής, θεωρώντας ότι και αυτή η προσπάθειά μου δεν θα έχει αποτέλεσμα. Με τη Βάλι ταιριάξαμε πολύ και συνεργαστήκαμε πολύ στενά παρόλο της απόστασης, επικοινωνώντας συνεχώς και κάνοντας φυσικά και κάποιες συναντήσεις δια ζώσης όποτε επισκεπτόμουν την αδελφή μου. Η Βάλι δεν μου άφησε το περιθώριο να εγκαταλείψω θυμίζοντάς μου πώς ήμουν, πώς είμαι και πώς θα γίνω.

Πώς ένιωσες όταν κατάφερες τον στόχο σου; Ήταν εύκολο να τον πετύχεις και πώς ήταν η καθημερινότητά σου;

Το γεγονός ότι άρχιζα να έχω εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας μέρες, μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίζω μέχρι που έφτασα να χάσω 87 κιλά, πράγμα που ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω. Το πολύ σημαντικό επίσης, είναι ότι όλο αυτό το διάστημα δεν νιώθω πείνα, έχω πολύ ενέργεια και δεν έχω τη χαλάρωση στο σώμα μου που νόμιζα ότι θα έχω. Τα γεύματα της 1:1 Diet είναι γευστικότατα και με καλύπτουν σε όλα είτε σε αλμυρά είτε σε γλυκά. Όλος αυτός ο μηχανισμός της The 1:1 Diet, γεύματα και υποστήριξη, είναι αυτό που δούλεψε σε μένα καταλυτικά και θεωρώ ότι αυτός είναι η μαγική συνταγή της επιτυχίας. Πλέον, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά και το πιο σημαντικό είναι ότι όλες μου πλέον οι ιατρικές εξετάσεις είναι απολύτως φυσιολογικές (αποτελέσματα μικρού παιδιού όπως μου λένε οι γιατροί μου) και έχω διακόψει όλες τις φαρμακευτικές αγωγές που έπαιρνα.

Τι θα ήθελες να πεις σε κάποιον που θέλει να ξεκινήσει αυτό το «ταξίδι» απώλειας κιλών αλλά διστάζει, είτε γιατί φοβάται να μην ξαναπάρει το βάρος, είτε γιατί του φαίνεται «βουνό» η προσπάθεια;

Θα ήθελα να του πω να μην φοβάται τίποτα, κάθε προσπάθεια που κάνει κάποιος για να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο είναι μια κερδισμένη «μάχη». Με την Τhe 1:1 Diet ειδικά, θα έχει δίπλα του τον προσωπικό του σύμβουλο, ο οποίος θα τον στηρίζει σε όλη την διαδρομή. Προσωπικά το ταξίδι μου ήταν πολύ πιο εύκολο από όσο πίστευα, και λόγω της ποικιλίας των γευμάτων, αλλά κυρίως γιατί τα γρήγορα αποτελέσματα με γέμιζαν δύναμη και πίστη στον εαυτό μου να συνεχίσω.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button