Οικονομία

Νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care: 24ωρη αίσθηση ενυδάτωσης απευθείας από το ντους!

Ήξερες ότι η αίσθηση ενυδάτωσης που απολαμβάνεις στο ντους μπορεί να σε ακολουθεί όπου κι αν είσαι, διαρκώντας 24 ώρες; Η νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care αναβαθμίζει την εμπειρία του ντους, αφού μπορείς να νιώθεις ενυδατωμένη όλη μέρα, έχοντας μαζί σου τη φροντίδα που ξέρεις και αγαπάς από το Dove!

Η νέα σειρά Dove Advanced Care είναι μοναδική και το «μυστικό» της βρίσκεται στην 24ωρη τεχνολογία MicroMoisture, μια πρωτοποριακή νέα τεχνολογία από το Dove, που εναποθέτει εκατομμύρια μικροσκοπικά και ισχυρά ενυδατικά σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται βαθιά στην κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη για 24 ώρες!

Ταυτόχρονα, η σύνθεση της νέας σειράς χαρίζει πλούσιο αφρό, ενώ περιέχει ενυδατικές ουσίες φυτικής προέλευσης και ήπια καθαριστικά, χωρίς θειικά SLES, καθιστώντας τα νέα αφρόλουτρα Dove απαλά για την επιδερμίδα και το μικροβίωμά της. Η φόρμουλα της νέας σειράς Dove Advanced Care είναι δερματολογικά ελεγμένη προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία φροντίδας σε κάθε ντους.

Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις το καλύτερο
αφρόλουτρο
Dove που δοκίμασες ποτε;

Dove Αφρόλουτρο Advanced
Care Deeply Nourishing

Με Πλούσια Κρεμώδη Υφή και Άρωμα Φρεσκάδας

Το Dove Advanced Care Deeply Nourishing, με μοναδικό άρωμα φρεσκάδας είναι ιδανικό ακόμη και για τις πιο ξηρές επιδερμίδες. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά τα οποία χαρίζουν πλούσια αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογονούν κάθε σημείο της επιδερμίδας σου, διατηρώντας την απαλή για 24 ώρες με ένα μόνο ντους!

Advanced Care Tip: Μετά το ντους, μπορείς να απλώσεις την αγαπημένη σου Dove ενυδατική κρέμα, κάνοντας μικρές κινήσεις μασάζ στην επιδερμίδα σου. Αυτή η απλή ρουτίνα περιποίησης μπορεί να παρατείνει την αίσθηση φροντίδας και χαλάρωσης που αναζητάς ύστερα από μια κουραστική μέρα.

Dove Αφρόλουτρο Advanced Nourishing Care

Με Έλαιο Argan

Ενυδάτωση και εκλεπτυσμένο άρωμα που θυμίζει φουντούκι. Το Dove Advanced Nourishing Care, εμπλουτισμένο με έλαιο Argan, είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για την ξηρή επιδερμίδα, καθώς προσφέρει θρέψη που διαρκεί.

Advanced Care Tip: Χρησιμοποίησε ένα απολεπιστικό σφουγγαράκι και κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ σε όλο το σώμα. Αυτό θα βοηθήσει στην απελευθέρωση της έντασης των μυών, ενισχύοντας την αίσθηση χαλάρωσης ενώ θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αφήνοντάς τη βαθιά ενυδατωμένη.

dove-2.jpg

Dove Αφρόλουτρο Advanced Care Nourishing Silk

Αξεπέραστη Απαλότητα και Πλούσιο Άρωμα

Κάθε δέρμα είναι διαφορετικό. Έτσι, ακόμη και η ξηρότητα μπορεί να εμφανίζεται με διαφορετικό τρόπο σε κάθε επιδερμίδα. Το αφρόλουτρο Dove Advanced Care Nourishing Silk θρέφει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες σε ένα μόνο ντους προσφέροντας μεταξένια απαλότητα.

Advanced Care Tip: Θέλεις να κάνεις την εμπειρία του ντους σου ακόμη πιο αναζωογονητική; Αφού ολοκληρώσεις το ντους με το αφρόλουτρο Dove Nourishing Silk, ρύθμισε αργά τη θερμοκρασία του νερού προς το κρύο. Με μερικά δευτερόλεπτα κρύου νερού, αναζωογονείς την επιδερμίδα και τις αισθήσεις σου!

dove-3.jpg

Dove Αφρόλουτρο Advanced Care Antistress

Με Χαμομήλι και Γάλα Βρώμης

Αναζητάς μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης; Με το Dove Advanced Care Antistress μπορείς να την έχεις ανά πάσα στιγμή στο μπάνιο σου! Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού και γάλα βρώμης βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας και στην ανακούφιση από την ξηρότητα, προσφέροντας παράλληλα ένα χαλαρωτικό άρωμα που κατευνάζει τις αισθήσεις σου.

1716226520151-44076357-dove-4.jpg

Advanced Care Tip: Η αίσθηση χαλάρωσης μετά το ντους είναι μοναδική. Για να την απολαύσεις περισσότερο, χρησιμοποιήστε μεγάλες, αφράτες πετσέτες ή μπουρνούζι, που θα σου χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση φροντίδας και απαλότητας.

Ανακάλυψε το καλύτερο Dove αφρόλουτρο που είχες ποτέ και ζήσε μοναδικές στιγμές 24ωρης ενυδάτωσης, φροντίδας και αναζωογόνησης με τη νέα σειρά Dove Advanced Care!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button