Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην γίνουν προεδρικές εκλογές – «Κλειδί» η στάση Γεροβασίλη

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην γίνουν οι προεδρικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece.

«Αυτό είναι το κλίμα ανάμεσα στην πλειοψηφία των συνέδρων», ενώ αναμένεται να κατατεθεί και σχετικό ψήφισμα το οποίο στηρίζουν και κορυφαία στελέχη όπως ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος.

Πολλά θα εξαρτηθούν, όπως αναφέρουν στο CNN Greece άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, από την ομιλία της Όλγας Γεροβασιλη, η οποία εκτιμάται πως θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 13.00.

Είναι πιθανό, στην περίπτωση που δεν καταθέσει υποψηφιότητα η κυρία Γεροβασίλη, να ζητηθεί αμέσως μετά από τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη η επαναβεβαίωση της προεδρίας του από το συνέδριο.

Συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρουν πως «πρέπει να υπάρξει μια καθαρή λύση» θέση που πηγές του προέδρου ερμηνεύεται ως άμεση προσφυγή σε προεδρικές εκλογές και μη αναβολή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί άτυπη συνεδρίαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στις 13.30, στο χώρο του συνεδρίου.

Σχεδόν όλοι αναμένεται να ζητήσουν αναβολή των προεδρικών εκλογών, γιατί όπως αναφέρουν πηγές «θα είναι καταστροφικές για το κόμμα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button