Ελλάδα

Οδήγηση για γερά νεύρα: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό Κηφισίας και σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων καταγράφονται στους περισσότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου, με τον Κηφισό  την Κηφισίας αλλά και κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, να έχουν μεγάλο μποτιλιάρισμα. 

Αναλυτικότερα στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών από το Δαφνί, η κίνηση γίνεται με χαμηλές ταχύτητες, όπως και στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα εισόδου.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη στο ρεύμα εξόδου από το ύψος της Λένορμαν έως την Λαχανά καθώς και στο ρεύμα εισόδου από τον κόμβοςΚαλυφτάκη έως Αθηνών και την Μεταμόρφωση.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού και συγκεκριμένα στο ρεύμα καθόδου από το ύψος της Πέτρου Ράλλη.

Χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος του Ψυχικού, αλλά και στην λεωφόρο Αλεξάνδρας τμηματικά, η Μεσογείων, η Κατεχάκη (στο ρεύμα από Ηλιούπολη ) η Βασ. Σοφίας τμηματικά στο ρεύμα ανόδου και καθόδου, η Βασ. Κωνσταντίνου, η Καλλιρρόης.

Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται και στην Λεωφόρο Συγγρού από το ύψος της Λαγουμιτζή.

Επίσης αυξημένη κίνηση υπάρχει στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) αλλά και στην Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα.

Τέλος χαμηλές ταχύτητες διαπιστώνεται και στην Αττική Οδό στον κόμβο 8 στο ρεύμα προς Λαμία.

Ελληνική Αστυνομία – Κίνηση στην Αττική

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button