Ελλάδα

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό – Κλειστή μία λωρίδα λόγω εργασιών

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται το πρωί της Τετάρτης 8/5 στην Αττική οδό, εξαιτίας εργασιών συντήρησης.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί παρατηρούνται καθυστερήσεις πάνω από 30 λεπτά στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Φυλής στο Ζεφύρι μέχρι τον κόμβο Κηφισιάς.

Aιτία γι’ αυτές τις καθυστερήσεις είναι οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο ύψος του κόμβου Κηφισίας, όπου έχει κλείσει μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες είναι προγραμματισμένες να ολοκληρωθούν το πρωί της Κυριακής. Σε περίπτωση που τελειώσουν νωρίτερα τότε και η λωρίδα θα δοθεί νωρίτερα στην κυκλοφορία.

Η Αττική Οδός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που ενημερώνει ότι:

«Κλειστή θα παραμείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11) της Αττικής Οδού, στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, καθώς θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες βαριάς συντήρησης / επείγουσας αποκατάστασης βλάβης καλωδίου ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV).

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 8 Μαΐου έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12 Μαΐου.

Η Αττική Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες βαριάς συντήρησης».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button