Πολιτική

Κασσελάκης από Καλπάκι: Λιώνουμε σόλες για να χτίσουμε κίνημα

«Βαθιά συγκινητική» χαρακτήρισε ο Στέφανος Κασσελάκης την επίσκεψή του στο Καλπάκι Ιωαννίνων και στο πολεμικό μουσείο το πρωί της Πέμπτης.

«Να ξέρετε ότι κάποιοι στην Αθήνα σας σκέφτονται. Δεν γίνεται οι άνθρωποι που κρατούν Θερμοπύλες να χάνονται», ανάφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνομιλία που είχε με τον δήμαρχο Πωγωνίου, Κώστα Καψάλη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να του παρουσιάσει τα προβλήματα της περιοχής.

Ο κ. Κασσελάκης εντυπωσιάστηκε αρνητικά από το ότι η ετήσια χρηματοδότηση για την πολιτική προστασία δεν ξεπερνά τις 60.000 ευρώ και δεσμεύτηκε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα συνδράμει και κοινοβουλευτικά στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων.

«Η κυβέρνηση δεν μειώνει καν το ΦΠΑ στο ψωμί και στο γάλα», σημείωσε ο ίδιος, προσθέτοντας σε συνομιλίες του με κατοίκους πως «λιώνουμε σόλες για να χτίσουμε κίνημα» και πως το κόμμα του έχει ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πωγωνίου προσκάλεσε τον κ. Κασσελάκη στην αναπαράσταση της μάχης του Καλπακίου- ήταν η πρώτη που δόθηκε στον ελληνοϊταλικό πόλεμο και κράτησε μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου του 1940- στις 27 Οκτωβρίου.

«Αν δεν υπήρχε αντίσταση εδώ θα είχε καταληφθεί πολύ γρήγορα η Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καψάλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα ζητήματα ερημοποίησης της περιοχής και των σχολείων της, καθώς και σε επιδόματα υπαλλήλων που δεν δίνονται.

Πριν λίγη ώρα ο κ. Κασσελάκης πέρασε την ελληνοαλβανική μεθόριο στην Κακκαβιά για τις συναντήσεις του στο δήμο Δρόπολης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button