Αθλητικά

Μάικ Τάισον: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει μετά τον αγώνα με τον Πολ

Ο θρύλος της επαγγελματικής πυγμαχίας, Μάικ Τάισον, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει και σε άλλον αγώνα, μετά την αναμέτρηση του με τον YouTuber και μποξέρ, Τζέικ Πολ.

«Φαίνεται ότι θα είναι διασκεδαστικό», είπε ο «Iron Mike» σε συνέντευξη Τύπου στο περίφημο θέατρο «Apollo» της Νέας Υόρκης και πρόσθεσε: «Ισως να το ξανακάνουμε».

Σε ηλικία 57 ετών, ο Τάϊσον δεν έχει αγωνισθεί επαγγελματικά για σχεδόν 19 χρόνια και την ήττα, που γνώρισε από τον Ιρλανδό, Κέβιν ΜακΜπράϊντ.

«Δεν έχω πια τα κότσια να συνεχίσω. Μάλλον δεν θα ξαναπαίξω», είχε δηλώσει εκείνη την εποχή ο διάσημος πυγμάχος.

Σύμφωνα με αρκετά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών θα λάβει αρκετά εκατομμύρια δολάρια για την συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πολ, που θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου στο στάδιο AT&T στο Αρλινγκτον του Τέξας.

Η συνάντηση, σε αυτό το γήπεδο 80.000 θέσεων, θα μεταδοθεί ζωντανά στο Netflix και θα είναι προσβάσιμη σε όλους τους συνδρομητές της πλατφόρμας, δηλαδή σε περίπου 270 εκατομμύρια νοικοκυριά!

Πολλοί παρατηρητές και ιδίως ο πρώην Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, Ντιοντέϊ Ουάϊλντερ, εξέφρασαν την ανησυχία τους για το ότι είδαν έναν σχεδόν εξήνταχρονο (σ.σ. θα είναι 58 ετών την ημέρα του αγώνα) να παρατάσσεται σε έναν επαγγελματικό αγώνα, λέγοντας ότι φοβούνται έναν σοβαρό τραυματισμό.

«Οι άνθρωποι που το λένε αυτό (σ.σ. ότι είναι πολύ μεγάλος) θα ήθελαν να ήταν στην θέση μου», απάντησε ο γηγενής του Μπρούκλιν, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο με τις προπονήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αγώνας εναντίον του 27χρονου, Τζέικ Πολ, θα γίνει σε οκτώ γύρους των δύο λεπτών.

«Αισθάνομαι υπέροχα, αλλά το σώμα μου είναι χάλια αυτήν την στιγμή», είπε ο Μάικ Τάισον, με ένα χαμόγελο στα χείλη, ενώ ο Πολ, σχολίασε: «Θα γράψουμε Ιστορία. Ο Μάικ ήθελε αυτό, ήθελε έναν αγώνα. Θέλει… πόλεμο. Και σέβομαι το γεγονός ότι συμφώνησε. Είναι ήρωας».

Ο διάσημος YouTuber με 20,7 εκατομμύρια συνδρομητές έχει ήδη δώσει δέκα επαγγελματικούς αγώνες, αλλά κανέναν εναντίον αναγνωρισμένου πυγμάχου και έχει νικήσει στους εννέα!

Ο Πολ ίδρυσε την δική του εταιρεία οργάνωσης αγώνων (Most Valuable Promotions), που διοργάνωσε την «μονομαχία» με τον Τάϊσον και διαχειρίζεται τα ενδιαφέροντα αρκετών πυγμάχων, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας πρωταθλήτριας featherweight, Αμάντα Σεράνο.

Η τελευταία θα είναι επίσης στη συνάντηση στις 20 Ιουλίου και θα προσπαθήσει να «εκδικηθεί» την Ιρλανδή, Κέιτι Τέιλορ, η οποία την νίκησε τον Απρίλιο του 2022.

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι αλαζονικός, κάτι που είμαι μερικές φορές, αλλά προσπαθώ απλώς να διασκεδάσω τον κόσμο και τον εαυτό μου», τόνισε ο Τζέικ Πολ και συνέχισε: «Οι παλαιότερες γενιές θέλουν να δουν τον Μάικ να με νικά νοκ-άουτ, αλλά οι νεότεροι με υποστηρίζουν και ελπίζουν να τελειώσω την καριέρα του Μάικ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button